Mérkőzések

Kiváló ellenfelet fektettünk két vállra

Vendégként jobban megy a csapatunknak, mint idehaza. Példa erre, hogy a bajnokság szerdai 9. fordulójában immár negyedik idegenbeli sikerét könyvelhette el, ráadásul mindezt a rendkívül masszív Sényő otthonában tette, ezzel pontszámban beérte a szabolcsiakat.

Sényő-Carnifex FC–Füzesgyarmati SK 2–4 (0–1)

Lelkes ellenfelet sikerült legyőzni

Idegenbeli győzelemmel javította a szerdai fiaskót csapatunk, amely az NB III-as labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában a Mezőkövesd tartalékjait múlta felül. A fiúk az első félidőben megnyugtató előnyt szereztek, amit szünet után sikerült megőrizniük a lelkes ellenféllel szemben.

Mezőkövesd Zsóry FC II.–Füzesgyarmati SK 1–3 (0–2)

Övön aluli ütést kaptunk

Kellemetlen vereséget szenvedett csapatunk az NB III-as labdarúgó-bajnokság szerdai 6. fordulója keretében lejátszott meccsen. Az újonc Salgótarjánt fogadtuk, és bár jobban kezdtünk, a nógrádiaknak sikerült fordítaniuk és begyűjteniük az értékes 3 pontot.

Füzesgyarmati SK–Salgótarján BTC 1–2 (1–1)


Elértük célunkat a latyakos pályán

A hazai pályán különösen veszélyes, újonc Tiszafüred otthonában aratott értékes győzelmet csapatunk, az NB III-as labdarúgó-bajnokság vasárnapi játéknapján. Vajda Roland révén egy egyéni akcióból szereztük meg a győztes találatot, mellyel az 5. helyre léptünk előre a tabellán.

Tiszafüredi VSE–Füzesgyarmati SK 0–1 (0–1)


Nem hagytunk esélyt a Balassagyarmatnak

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság negyedik játéknapján első hazai sikerét aratta csapatunk. A vasárnapi gyarmati derbin a várnál magabiztosabb különbséggel múltuk felül a nyáron jelentősen megerősített nógrádi ellenfelet, mely Benkő-Bíró Norbertet és Fejes Jánost is a soraiban tudhatja tavalyi játékosaink közül.

Füzesgyarmati SK–Balassagyarmati SE 3–0 (2–0)


A kapu előtt elfogyott a tudományunk

Szokatlanul nagy különbségű vereséget szenvedett csapatunk Tiszakécskén, az NB III-as labdarúgó-bajnokság szerdai harmadik játéknapján. Már a legelején hátrányba kerültünk egy pontrúgást követően, és bár nem játszottunk alárendelt szerepkörben, az ellenfél kapuja előtt ezúttal nem voltunk kreatívak.

Tiszakécske LC–Füzesgyarmati SK 3–0 (1–0)


Balszerencsés hetet zártunk

Hazai vereséggel kezdte az évet csapatunk, amely rangadón fogadta az előző évben bronzérmes helyen végző Ceglédet. A Pest megyeiek ellen tavaly ősszel csupán egyetlen pontot tudtunk begyűjteni a két találkozón, most sem tudtuk legyőzni őket, ráadásul a végén még az egyik pont is kicsúszott a kezünkből.

Füzesgyarmati SK–Ceglédi VSE 0–1 (0–0)


Sikeres rajt Szabolcsban

Negyedik évünket kezdtük meg az NB III-as labdarúgó-bajnokságban vasárnap, de korábban még nem volt példa arra, hogy a nyitányon három pontot zsebeljünk be. Kisvárdán megtört a jég: Cigan Cristian büntetőjével és Popescu Robert szemfüles találatával győzni tudtunk az NB I-es Kisvárda második számú alakulata ellen.

Kisvárda Master Good II.–Füzesgyarmati SK 0–2 (0–0)