Mérkőzések

Eredményes évzáró, sikeres esztendő

Magabiztos győzelemmel fejezte be az eredményes évet az NB III-as csapatunk, amely a bajnokság évzáró fordulójában a már kiesett Sajóbábonyt múlta felül négy góllal. A borsodi sikerrel is maradtunk a Keleti csoport negyedik helyén, mivel a dobogón álló Jászberény pontot szerzett Debrecenben.

Sajóbábonyi VSE–Füzesgyarmati SK 0–4 (0–1)

A negyedik hely már zsebben

Győzelemmel búcsúzott csapatunk a lelkes közönségünktől az augusztusi új NB III-as bajnokság folytatásig. Az utolsó tavaszi hazai mérkőzésen megszenvedtünk a három pontért a Tiszaújváros ellen, végül azonban Popi feje megint a helyén volt, a saját 22. találata pedig a dobogós reményeinket is újra életre keltette, de az évzáró forduló eredménysorától függetlenül már biztosan nem végzünk a negyedik helynél hátrébb a csoportban.

Füzesgyarmati SK–FC Tiszaújváros 1–0 (0–0)

Nagy mínuszról fordítottunk

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 36. játéknapjának vasárnap délutáni mérkőzésén kétgólos hátrányból fordítva nyert a csapatunk Debrecenben. A fiúk érdemeit növeli, hogy rendkívül tartalékosan, mindössze két mezőnycserével gyűjtötték be a három pontot, mellyel megtartották a negyedik helyet a Keleti csoport tabelláján.

Debreceni VSC II.–Füzesgyarmati SK 2–3 (1–0)

Hátrányból fordított a csapatunk

Hátrányból fordítva aratott értékes győzelmet csapatunk az NB III-as labdarúgó-bajnokság szerdai 35. játéknapján. A fiúk hazai környezetben múlták felül az iskolázott focit bemutató Diósgyőr tartalék gárdáját, ezzel pedig ismét a Keleti csoport negyedik helyére léptünk elő.

Füzesgyarmati SK–Diósgyőri VTK II. 2–1 (1–1)

Nem termett pont Jászberényben

A Jászberény visszavágott az őszi sárréti vereségért az NB III-as labdarúgó-bajnokság 34. fordulójának vasárnapi rangadóján. A sok téves ítélet miatt a 90 perc feszült hangulatban zajlott le, „csontzenétől” sem volt mentes. A vereséggel idén alighanem lemaradunk a dobogóról, de annak közelében maradva is teljesülhetnek a kitűzött célok.

Jászberényi FC–Füzesgyarmati SK 4–1 (1–0)

Harcos ellenfelet győztünk le jó támadójátékkal

Sorrendben a harmadik hevesi ellenfelét is felülmúlta csapatunk az NB III-as labdarúgó-bajnokság vasárnapi 33. fordulója keretében. Az újabb sikerrel két pontot tudott faragni a már dobogós Jászberénnyel szemben a Keleti csoport tabelláján.

Füzesgyarmati SK–Gyöngyösi AK 3–2 (2–1)

„Popi” fejesei három pontot értek

Négy nyeretlen hét után visszatalált a győzelem útjára az NB III-as csapatunk. A fiúk „Popi” két fejes góljával a kiesés elkerüléséért küzdő Hatvan otthonából hozták haza a három pontot. A siker a Keleti csoport tabelláján is meglátszik, ahol egy helyet javítva most az ötödik pozíciót foglaljuk el.

FC Hatvan–Füzesgyarmati SK 1–2 (0–1)

Újabb elmaradt győzelem

Zsinórban a negyedik mérkőzését zárta nyeretlenül az NB III-as csapatunk, amely a bajnokság 30. fordulójában a kiesés elkerüléséért küzdő Tállya ellen kényszerült beérni az egyik ponttal. A döntetlen miatt sajnos nem tudtunk előrelépni a Keleti csoport 6. helyéről.

Füzesgyarmati SK–Tállya KSE 1–1 (0–0)

A Putnok megmutatta nekünk az utat

Fájó vereséggel zárta az NB III-as labdarúgó-bajnokság szerdai 29. játéknapját a csapatunk, amely Putnokon sem tudott kilábalni a gödörből. A házigazdák játékosai motiváltabbak és pontosabbak voltak, mi viszont ezúttal is az elvárható szint alatt maradtunk, így a Keleti csoport tabelláján újabb pozíciót veszítettünk.

Putnok FC–Füzesgyarmati SK 3–0 (2–0)

Csak szünet után voltunk topon

Döntetlenre zártuk a vasárnapi hazai bajnokit és a 90 perc összképe alapján azt állapíthatjuk meg, hogy a Sényő elleni meccsben ennyi volt. Az első félidőt gyakorlatilag átaludtuk, szünet után pedig a helyzetek értékesítésével gyűlt meg a játékosaink baja, így a szabolcsiak nem érdemtelenül vittek el egy pontot.

Füzesgyarmati SK–Sényő-Carnifex FC 1–1 (0–0)

Nem érdemtelen fővárosi győzelem

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság vasárnapi 27. fordulójának rangadóján a BVSC-Zugló visszavágott csapatunknak az őszi ötgólos sárréti vereségért. A nagy terveket szövő fővárosi együttes jól használta ki a hátsó megingásainkat, így a mezőnyben hiába bizonyultunk méltó partnernek. A vereséggel sajnos az éremszerzés esélye is távolodik számunkra.

BVSC-Zugló–Füzesgyarmati SK 3–0 (1–0)

Visszavettük a negyedik helyet az Egertől

Csapatunk magabiztos hazai győzelemmel korrigálta az előző heti salgótarjáni kisiklását. Fildan Calinék a sereghajtó Mezőkövesdet fektették két vállra az NB III-as pontvadászat 26. fordulója szombati összecsapásán, ezzel pedig a Keleti csoport tabelláján visszavették a 4. helyet az Egertől.

Füzesgyarmati SK–Mezőkövesd Zsóry FC II. 5–0 (2–0)

Tovább tart a „tarjáni fóbiánk”!

Idei első vereségét szenvedte el csapatunk vasárnap. A legyőző a már-már „mumusnak” tekinthető, kiesés ellen küzdő Salgótarján volt, amely kicsit nekünk is köszönhette a sikerét, hiszen már az elején büntetőt hibáztunk, amit később már nem tudtunk jóvátenni.

Salgótarján BTC–Füzesgyarmati SK 1–0 (1–0)

Folytattuk a tavaszi hadjáratunkat

Harmadik tavaszi bajnoki mérkőzését is megnyerte csapatunk, amely az NB III-as bajnokság vasárnapi 24. fordulójában a tavasszal eddig szintén hibátlan Tiszafüredet fektette két vállra. Ezzel a sikerrel a negyedik helyre léptünk fel a csoport tabelláján.

Füzesgyarmati SK–Tiszafüredi VSE 2–1 (0–0)

„Popi” korai gólja három pontot ért

Csapatunk NB III-as korszakában még nem volt arra példa, hogy ilyen eredményes rajtot vegyen az idény elején, mint most tavasszal. A listavezető elmúlt heti legyőzése után újabb bravúros pontokat szereztek játékosaink, akik az évad második mérkőzésén a tabellán közvetlenül mögöttünk álló Balassagyarmat otthonában nyertek egy gyors „Popi-góllal”. Ezzel a sikerrel öt ponttal távolodtunk el a nógrádiaktól, és két egységgel közelítettünk az egyaránt döntetlent játszó éllovas duóhoz.

Balassagyarmati VSE–Füzesgyarmati SK 0–1 (0–1)

Bravúros bajnoki belépő

Nagy „skalp” begyűjtésével kezdte csapatunk az NB III-as bajnokság tavaszi idényét. Vasárnap a listavezető Tiszakécske vendégeskedett a Lázár Gyula Városi Sporttelepen, melyet egy Popescu-fejessel sikerült két vállra fektetnünk. Az éllovas minden elkövetett a pontszerzés érdekében, de sok jó egyéni teljesítménnyel sikerült meggátolnunk ebben, így maradunk a tabella 5. helyén.

Füzesgyarmati SK–Tiszakécskei LC 1–0 (1–0)

Egy vitatható büntető döntött

Csak úgy, mint márciusban, ezúttal is fájó vereséget szenvedünk Egerben, az NB III-as labdarúgó-bajnokság 13. játéknapjáról elmaradt mérkőzés pótlásán. Akkor a feljutás múlott rajta, most az őszi bronzérem. Mi szereztünk vezetést, de a hevesiek a második félidő elején hathatós játékvezetői segítséggel fordítottak, azt követően pedig már nem engedték érvényesülni játékosainkat. Ezzel az Eger zárta az ősz dobogós helyen, mi pedig az 5. pozíciót elfoglalva várhatjuk a tavaszi folytatást.

Eger SE–Füzesgyarmati SK 2–1 (0–1)

Fortuna ezúttal a Cegléd oldalán állt

Balszerencsés vereséggel zártuk a bajnokság 21. játéknapját vasárnap. A ceglédi fiaskó annyit jelent, hogy a Pest megyei riválissal szemben pont nélkül maradtunk ebben a bajnoki évben. Mivel a közvetlen riválisaink hozták a mérkőzéseiket, ezért a dobogós pozíciónkról is le kell mondanunk. A javítás lehetősége csütörtökön Egerben lesz adva.

Ceglédi VSE–Füzesgyarmati SK 2–1 (1–0)

Sikeres hazai évzárás

Nyolc nap alatt harmadik hazai győzelmét könyvelhette el a csapatunk. Az év utolsó hazai találkozón – amely a tavaszról előrehozott első fordulónak számít –, a Kisvárda ellen, hátrányból fordítva gyűjtötte be a pontokat, ezzel pedig kettős sikerrel „pipálta ki” a nyári nyitány óta sokat fejlődő szabolcsiakat.

Füzesgyarmati SK–Kisvárda Master Good II. 2–1 (1–1)

Ismét jól szálltak be a cserék

Szerdán a 10. fordulóból elmaradt mérkőzését pótolta csapatunk, amely a Putnokot fogadta. A 90 perc forgatókönyve hasonlóan alakult, mint vasárnap a Sajóbábony ellen: a gárdát ezúttal is a frissen beszálló játékosok lendítették ki a holtpontról. Az utolsó félóra eredményes játékával begyűjtött 3 ponttal ismét felkapaszkodhattunk a képzeletbeli dobogóra.

Füzesgyarmati SK–Putnok FC 3–1 (1–0)

Győzelemmel tértünk vissza

Győzelemmel tértünk vissza a bajnokságba, csapatunk egy sikertelen és egy eredményes halasztást követően a kieső helyen tanyázó Sajóbábonyt verte, feljavuló második félidei teljesítménnyel. Ezzel a sikerrel a 4. helyre léptünk előre a tabellán, miközben két mérkőzéssel kevesebb áll a számlánkon, mint a legtöbb közvetlen riválisunknak.

Füzesgyarmati SK–Sajóbábonyi VSE 4–0 (1–0)

Újabb egygólos vereség

Nem tudtuk áthidalni a nélkülözött kulcsembereink hiányát, ennek pedig váratlan hazai vereség lett a vége az NB III-as labdarúgó-bajnokság vasárnapi 17. fordulójában. Ez a fiaskó azért különösen fájdalmas, mert a debreceni fiatalok tulajdonképpen egyetlen épkézláb kontrából vitték el a három pontot.

Füzesgyarmati SK–Debreceni VSC II. 0–1 (0–0)

Súlytalan volt a támadójátékunk

Hét mérkőzésből álló veretlenségi sorozatunk szakadt meg Borsodban. Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában a DVTK fiataljaival szemben maradtunk alul egy kontrából kapott góllal, amit a nagy mezőnyfölényükkel nem tudtak kompenzálni.

Diósgyőri VTK II.–Füzesgyarmati SK 1–0 (1–0)

Győzelem, kiváló második félidei játékkal

Kellemes meglepetésre, magabiztos sikerrel zártuk a Keleti csoport vasárnapi rangadóját. Csapatunk a 15. játéknapon a dobogó második fokán álló Jászberényt fogadta és múlta felül, köszönhetően a második félidei eredményességnek. Ezzel a két együttes között 7 pontra fogyott a különbség, amit akár tovább is „koptathatunk” a pótlásra váró két halasztott meccsünkön.

Füzesgyarmati SK–Jászberényi FC 4–0 (0–0)

A dobogóról várhatjuk a Jászberényt

Vasárnap a kiesés elkerüléséért küzdő Gyöngyös otthonában aratott győzelmet csapatunk, amely az NB III-as labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában bezsebelt pontokkal felléphetett a képzeletbeli dobogó harmadik fokára.

Gyöngyösi AK–Füzesgyarmati SK 1–3 (0–3)

Az idény legjobb játékát nyújtotta csapatunk

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 8. fordulójából elnapolt BVSC elleni hazai mérkőzését pótolta szerdán a csapatunk, amely szoros első félidőt követően Achim Sebastian előkészítéseivel Popescu Robert és Cigan Cristian találataival magabiztosan győzte le nagy múltú zuglóiakat, ezzel az 5. helyre lépett előre a tabellán.

Füzesgyarmati SK–BVSC-Zugló 5–0 (1–0)

A végére némi izgalom is maradt

Magabiztosnak ígérkező hazai győzelmet tettünk izgalmassá magunknak vasárnap. Csapatunk az NB III-as labdarúgó-bajnokság Keleti csoportja 12. játéknapján a kiesés elkerüléséért küzdő Hatvan ellen már négy góllal is vezetett, a találkozó utolsó negyedében mégis alaposan meg kellett izzadniuk a fiúknak a 3 pont begyűjtéséért.

Füzesgyarmati SK–FC Hatvan 4–2 (2–0)

Két pontot Tállyán hagytunk

Első őszi döntetlenjét játszotta csapatunk Tállyán vasárnap az NB III-as labdarúgó-bajnokság 11. fordulója keretében. A 90 perc során hiába kezdeményeztünk többet, nem volt meg a sikerhez vezető átütőerő, illetve a szerencse is a hazaiak pártjára állt kritikus szituációkban.

Tállya KSE–Füzesgyarmati SK 0–0

Kiváló ellenfelet fektettünk két vállra

Vendégként jobban megy a csapatunknak, mint idehaza. Példa erre, hogy a bajnokság szerdai 9. fordulójában immár negyedik idegenbeli sikerét könyvelhette el, ráadásul mindezt a rendkívül masszív Sényő otthonában tette, ezzel pontszámban beérte a szabolcsiakat.

Sényő-Carnifex FC–Füzesgyarmati SK 2–4 (0–1)

Lelkes ellenfelet sikerült legyőzni

Idegenbeli győzelemmel javította a szerdai fiaskót csapatunk, amely az NB III-as labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában a Mezőkövesd tartalékjait múlta felül. A fiúk az első félidőben megnyugtató előnyt szereztek, amit szünet után sikerült megőrizniük a lelkes ellenféllel szemben.

Mezőkövesd Zsóry FC II.–Füzesgyarmati SK 1–3 (0–2)

Övön aluli ütést kaptunk

Kellemetlen vereséget szenvedett csapatunk az NB III-as labdarúgó-bajnokság szerdai 6. fordulója keretében lejátszott meccsen. Az újonc Salgótarjánt fogadtuk, és bár jobban kezdtünk, a nógrádiaknak sikerült fordítaniuk és begyűjteniük az értékes 3 pontot.

Füzesgyarmati SK–Salgótarján BTC 1–2 (1–1)


Elértük célunkat a latyakos pályán

A hazai pályán különösen veszélyes, újonc Tiszafüred otthonában aratott értékes győzelmet csapatunk, az NB III-as labdarúgó-bajnokság vasárnapi játéknapján. Vajda Roland révén egy egyéni akcióból szereztük meg a győztes találatot, mellyel az 5. helyre léptünk előre a tabellán.

Tiszafüredi VSE–Füzesgyarmati SK 0–1 (0–1)


Nem hagytunk esélyt a Balassagyarmatnak

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság negyedik játéknapján első hazai sikerét aratta csapatunk. A vasárnapi gyarmati derbin a várnál magabiztosabb különbséggel múltuk felül a nyáron jelentősen megerősített nógrádi ellenfelet, mely Benkő-Bíró Norbertet és Fejes Jánost is a soraiban tudhatja tavalyi játékosaink közül.

Füzesgyarmati SK–Balassagyarmati SE 3–0 (2–0)


A kapu előtt elfogyott a tudományunk

Szokatlanul nagy különbségű vereséget szenvedett csapatunk Tiszakécskén, az NB III-as labdarúgó-bajnokság szerdai harmadik játéknapján. Már a legelején hátrányba kerültünk egy pontrúgást követően, és bár nem játszottunk alárendelt szerepkörben, az ellenfél kapuja előtt ezúttal nem voltunk kreatívak.

Tiszakécske LC–Füzesgyarmati SK 3–0 (1–0)


Balszerencsés hetet zártunk

Hazai vereséggel kezdte az évet csapatunk, amely rangadón fogadta az előző évben bronzérmes helyen végző Ceglédet. A Pest megyeiek ellen tavaly ősszel csupán egyetlen pontot tudtunk begyűjteni a két találkozón, most sem tudtuk legyőzni őket, ráadásul a végén még az egyik pont is kicsúszott a kezünkből.

Füzesgyarmati SK–Ceglédi VSE 0–1 (0–0)


Sikeres rajt Szabolcsban

Negyedik évünket kezdtük meg az NB III-as labdarúgó-bajnokságban vasárnap, de korábban még nem volt példa arra, hogy a nyitányon három pontot zsebeljünk be. Kisvárdán megtört a jég: Cigan Cristian büntetőjével és Popescu Robert szemfüles találatával győzni tudtunk az NB I-es Kisvárda második számú alakulata ellen.

Kisvárda Master Good II.–Füzesgyarmati SK 0–2 (0–0)