Vereség rögzített szituációkból kapott gólokkal

Vereség rögzített szituációkból kapott gólokkal

A házigazda Dabas őrizte meg hibátlan teljesítményét az NB III.-as bajnokság 3. fordulójában. A találkozón védekezésre kényszerített csapatunk ezúttal rúgott gól nélkül hullajtotta el az első pontjait.

FC Dabas–Füzesgyarmati SK 2–0 (1–0)
NB III.-as labdarúgó-mérkőzés. Dabas, 240 néző. Vezette: Maml Zoltán (Molnár Alex, Balogh Bence).
Dabas: Berta – Molnár B., Dudás, Domokos, Forrai – Forgács (Ispán, 89.), Kiss Á., Zsuppán (Surmann, 65.), Kristóf (Benkő, 80.) – Lettner (Csóri B., 89.), Józsa (Erhardt, 89.). Vezetőedző: Tóth László
Füzesgyarmat: Fildan – Soós (Bella, 46.), Csáki, Bódis, Mező – Kabály (Bartók, 46.), Mezei (Csaplár, 88.) – Achim S. (Hoffmann, 88.), Kis Sz., Szabó B. (Pinte, 75.) – Sándor. Szakmai koordinátor: Boros Tibor. Vezetőedző: Szabados Tamás.
Gólszerző: Lettner (11., 74.).

A Dabas támadóra fogta a játékát és már a 10. perben megszerezte a vezetést, amikor egy továbbcsúsztatott nagy bedobást a kapufa közeléből Lettner helyezett el a hálóba. A folytatásban is többet kezdeményezett a hazai együttes, akadt két-három ígéretes lehetősége, ellenállásunkat lekötötte a védekezés, komolyabb offenzívákba nem igazán tudtunk kezdeni. A szünetben végrehajtott cserék is a hátsó stabilitást irányozták elő a sárrétieknél. A félidő első felében ennek ellenére már támadásokat is felépítettünk, igaz helyzetekig nem jutottunk csak pontrúgásokig. Amikor már halványan éledezett a reményünk, akkor egy pontrúgás végén megduplázta a hazaiak előnyét Lettner. Mindez „megfogta” csapatunkat, még a szépítésre sem maradt reményünk, sőt a végén Fildannak kellett bravúrokat bemutatnia az eredmény óvásához.
Jó: Lettner, Dudás, Zsuppán, Kristóf, ill. Fildan, Mező, Bódis.
Boros Tibor: – Hamar hátrányba kerültünk, mert egy végtelenül egyszerű szituációt nem tudtunk lereagálni. A fél csapat a folytatásban egyénileg meg sem közelítette a valós tudását, emiatt a játékunk értelmezhetetlen volt, a végeredmény is ránk nézve hízelgő.