FSK II.

Bravúros győzelem Ladányban

Körösladányban sem tudták feltartóztatni a második számú csapatunkat, amely a megye III. osztályú bajnokság szombati rangadóján kétgólos első félidei előnyét 4–1-es győzelemre váltotta, ezzel továbbra is veretlenül menetel a mezőny élén.

Szünet után kiszakadt a gólzsák

Továbbra is veretlenül menetel második számú csapatunk, amely szombati hazai győzelemmel erősítette meg vezető pozícióját a megye III. osztályú bajnokság élén.

Megerősödve a tabella élén

Újabb fontos házon kívüli mérkőzést vett sikerrel a megye III. osztályú bajnokságban érdekelt csapatunk, amely Mezőmegyerről szállította haza a 3 pontot, noha féltucat alapemberét is nélkülözni kényszerült. Az idény kétharmadánál 3 pontra növelte előnyét a gárda, köszönhetően az első számú üldözőnek számító Kondoros keresztúri döntetlenjének.

Hullámzó teljesítménnyel nyertünk

Ha nem is feltétlenül meggyőző játékkal, de végül magabiztos győzelmet aratott második számú csapatunk, amely vasárnap a Békéssámsont fogadta a megye III. osztályú bajnokság 9. játéknapja keretében.

Füzesgyarmati SK II.–Békéssámsoni SK 5–2 (3–1)

A második félidő lehet az etalon

A megye III. osztályú bajnokságban szereplő együttesünk szombaton Zsadányban gyűjtötte be a három pontot a várakozásoknak megfelelően, ezzel 8 fordulót követően is veretlenül menetel. Az újabb sikerrel élre ugrottunk a tabellán, igaz a vasárnapi Körösladány II.–Kondoros mérkőzés után még változhat ez az állapot.

A végére fölényes lett

Azok után, hogy a szerdára tervezett, Csabai AK ellen elmaradt mérkőzésen játék nélkül jutott 3 ponthoz második számú csapatunk, szombaton a pályán is begyűjtötte azt, ezzel pedig a második helyre lépett elő a listavezető Kondoros mögé.

Értékes pontok Kamutról

Újabb idegenbeli győzelemmel folytatta bajnoki szereplését a továbbra is veretlenül menetelő második számú együttesünk, amely a tavaly még a megye II/B osztályban szereplő Kamutról hozta el a három pontot.

Eredményes határ menti portya

Mondhatni megerőltetés nélküli győzelmet aratott a második számú együttesünk, a megye III. osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában. Az ötödik játéknapon a határ menti Kötegyán volt a célállomás, ahol kiváló első félidei játékkal gyűjtötték be mindhárom pontot a fiúk.

Pontszerzés Medgyesegyházán

Második házon kívüli találkozóját is döntetlenre zárta a megye III. osztályú bajnokság érdekelt csapatunk. Fábián Ottó alakulata Kondoros után egy újabb jó képességű, nyáron újjászervezett gárda otthonában, Medgyesegyházán harcolt ki értékes döntetlent.

Komáromi triplájával hazai siker

Győzedelmes hazai premiert tartott második számú csapatunk, amely a megye III. osztályú bajnokság második fordulójában a sportszerűen játszó, szimpatikusan nagybánhegyesieket múlta felül élvezetes csatában.

Döntetlen Kondoroson

Pontot szerzett második csapatunk Kondoroson, a megye III. osztályú bajnokság szombati nyitányán. Fábián Ottó együttesére a frissen újjászervezett KOTE várt, amely igazolta előzetes jó hírét.