FSK II.

Bucsán is győzött a bajnokcsapatunk

Vasárnap befejeződtek a küzdelmek a megye III. osztályú labdarúgó-bajnokságban. Aranyérmes második csapatunk számára a bucsai szomszédvári derbi tétje a veretlenség megőrzése volt, s ennek magabiztos győzelemmel adtak nyomatékot a fiúk, megkoronázva ezzel az egész éves teljesítményüket. Jövőre egy osztállyal folytathatjuk és ott is szeretnénk a bajnoki címhez méltóképpen helytállni.

Már az első félidőben eldőlt

Újabb magabiztos győzelmet aratott a második számú csapatunk, amely különösen az első félidőben tette oda magát Sarkadkeresztúron. Fábián Ottó együttese vasárnap Bucsán zárja a bajnoki címet hozó eredményes évet, a szomszédvári derbinek legfőbbként a veretlenség megőrzése lesz a célja.

Komáromi Ricsi hét gól vágott!

Az első félidei visszafogottabb teljesítményt szünet után gólerős játékra váltott csapatunk, amely a megye III. osztályú labdarúgó-bajnokság 28. játéknapján Pusztaföldváron aratott fölényes győzelmet. A legeredményesebb játékosunknak Komáromi Ricsi bizonyult, aki egymaga hétszer „köszönt be” a hazaiak kapusának, ezzel pedig vélhetően a gólkirályi címét is bebiztosította.

Bajnok a második számú csapatunk

Bajnoki címet ünnepelhetett szombaton a második számú csapatunk, amely a megye III. osztályú labdarúgó-bajnokság 27. fordulója keretében a dobogón álló Körösladányt múlta felül élvezetes mérkőzésen. A fiúk célja a maradék három napon immár a veretlenségük megtartása lehet.

Karnyújtásnyi közelségben az aranyérem

Tartalékosan is sikerrel vette a telekgerendási mérkőzését a második számú csapatunk, amely az újabb győzelmével karnyújtásnyi távolságba került a bajnoki cím megszerzésétől, tekintettel arra is, hogy a bucsaiak besegítettek a Kondoros legyőzésével.

Újabb rangadó letudva

Újabb rangadót vett sikerrel második csapatunk a megye III. osztályú labdarúgó-bajnokságban, ezzel immár a 24. mérkőzését is veretlenül tudta le.

Novák Roland törte meg a jeget

Meglehetősen nehezen hozta második számú csapatunk a hétvégi békéssámsoni mérkőzését, de egy hajrában lőtt Novák-góllal tartalékosan is begyűjtötte a három pontot, ezzel megtartotta korábbi előnyét a megye III. osztályú bajnokság élén.

Két ponttal tovább nőtt a második csapatunk előnye

Amolyan „kötelező” jellegű győzelemmel folytatta bajnoki szereplését második számú csapatunk. Fábián Ottó együttese a sereghajtók közé tartozó, Zsadányt múlta felül, amely csere nélkül is tisztességgel helytállt. Mivel a Kondoros és a Körösladány II. döntetlenre végzett egymással, így a mieink két ponttal növelték előnyüket a megye III. osztály élén.

Áldozattal járó gerlai siker

Három ponttal gazdagodott a második számú csapatunk, amely Gerlán aratott magabiztos sikert Komáromi és Pálinkás duplájával, a megye III. osztályú bajnokság 22. fordulója szombati mérkőzésén. érdekelt másodiki számú csapatunk, amely a Kamut hazai legyőzésével őrzi a 3 pontos előnyét a tabella élén.

Huszadik meccse veretlenül

Sorozatban a 20. mérkőzését is veretlenül tudta le a megye III. osztályban érdekelt másodiki számú csapatunk, amely a Kamut hazai legyőzésével őrzi 3 pontos előnyét a tabella élén.

Gólfesztivált tartott a második csapatunk

Fölényes győzelemmel zárta a szombati békéscsabai fellépést a második csapatunk, amely meg sem állt 15 gólig a sereghajtó ellen, ezzel nem csak veretlenségi szériáját hosszabbította meg újabb héttel, de a gólarányát is tovább javította, ráadásul „bebetonozta” Komáromi Ricsit a góllövőlista élén.

Tartalékosan is hozta csapatunk a hazai „kötelezőt”

Kapott gól nélkül hozta le szombati hazai mérkőzését a megye III. osztályú bajnokságban szereplő második számú csapatunk, amely újabb sikerével megtartotta az élen 6 pontos előnyét a Kondorossal szemben.

Nagybánhegyesen sem lassítottunk

Második csapatunk tartja remek formáját és veretlenségét a megye III. osztályú bajnokságban. A 17. forduló keretében a jó erőkből álló Nagybánhegyes otthonában gyarapodtunk három ponttal.

Komáromi Ricsi két perc alatt fordított

Megnyerte a megye III. osztályú bajnokság szombati csúcsrangadóját a második számú csapatunk, ezzel 6 pontra növelte előnyét a Kondorossal szemben, és az idény második fele kezdetén továbbra is őrzi veretlenségét.

A szomszédvár sem okozott gondot

Második számú csapatunk a Bucsa legyőzésével veretlenül zárta a megye III. osztályú bajnokság első felét. A 15. fordulóra esedékes hazai mérkőzésen a jó kezdésnek köszönhetően hamar jelentős előnyre tettünk szert, amit később még növelni is sikerült, így a tabellán megmaradt az előnyünk az első számú riválisnak tekintett Kondorossal szemben.

Továbbra is veretlenül az élen

Egy kényszerű pályaválasztói csere folytán ismét idehaza léphetett pályára a második számú együttesünk, amely egyértelmű esélyesként fogadta a sarkadkeresztúriakat. A vendégek egy korai kiállítással szinte „tálcán kínálták fel magukat”, nem is maradt el az újabb siker, mellyel továbbra is veretlenül vezetjük a megye III. osztályú tabellát.

Magabiztos sikerrel nyitottuk az évet

Magabiztos hazai rajtot vett második csapatunk, amely az NB III-as rangadót követően fogadta a pusztaföldvári együttest. A 13. forduló keretében megvívott meccsen Komáromi Richárd vezérletével gyűjtöttük be a 3 pontot, amellyel továbbra is veretlenül vezetjük a megye III. osztályú bajnokságot.

Bravúros győzelem Ladányban

Körösladányban sem tudták feltartóztatni a második számú csapatunkat, amely a megye III. osztályú bajnokság szombati rangadóján kétgólos első félidei előnyét 4–1-es győzelemre váltotta, ezzel továbbra is veretlenül menetel a mezőny élén.

Szünet után kiszakadt a gólzsák

Továbbra is veretlenül menetel második számú csapatunk, amely szombati hazai győzelemmel erősítette meg vezető pozícióját a megye III. osztályú bajnokság élén.

Megerősödve a tabella élén

Újabb fontos házon kívüli mérkőzést vett sikerrel a megye III. osztályú bajnokságban érdekelt csapatunk, amely Mezőmegyerről szállította haza a 3 pontot, noha féltucat alapemberét is nélkülözni kényszerült. Az idény kétharmadánál 3 pontra növelte előnyét a gárda, köszönhetően az első számú üldözőnek számító Kondoros keresztúri döntetlenjének.

Hullámzó teljesítménnyel nyertünk

Ha nem is feltétlenül meggyőző játékkal, de végül magabiztos győzelmet aratott második számú csapatunk, amely vasárnap a Békéssámsont fogadta a megye III. osztályú bajnokság 9. játéknapja keretében.

A második félidő lehet az etalon

A megye III. osztályú bajnokságban szereplő együttesünk szombaton Zsadányban gyűjtötte be a három pontot a várakozásoknak megfelelően, ezzel 8 fordulót követően is veretlenül menetel. Az újabb sikerrel élre ugrottunk a tabellán, igaz a vasárnapi Körösladány II.–Kondoros mérkőzés után még változhat ez az állapot.

A végére fölényes lett

Azok után, hogy a szerdára tervezett, Csabai AK ellen elmaradt mérkőzésen játék nélkül jutott 3 ponthoz második számú csapatunk, szombaton a pályán is begyűjtötte azt, ezzel pedig a második helyre lépett elő a listavezető Kondoros mögé.

Értékes pontok Kamutról

Újabb idegenbeli győzelemmel folytatta bajnoki szereplését a továbbra is veretlenül menetelő második számú együttesünk, amely a tavaly még a megye II/B osztályban szereplő Kamutról hozta el a három pontot.

Eredményes határ menti portya

Mondhatni megerőltetés nélküli győzelmet aratott a második számú együttesünk, a megye III. osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában. Az ötödik játéknapon a határ menti Kötegyán volt a célállomás, ahol kiváló első félidei játékkal gyűjtötték be mindhárom pontot a fiúk.

Pontszerzés Medgyesegyházán

Második házon kívüli találkozóját is döntetlenre zárta a megye III. osztályú bajnokság érdekelt csapatunk. Fábián Ottó alakulata Kondoros után egy újabb jó képességű, nyáron újjászervezett gárda otthonában, Medgyesegyházán harcolt ki értékes döntetlent.

Komáromi triplájával hazai siker

Győzedelmes hazai premiert tartott második számú csapatunk, amely a megye III. osztályú bajnokság második fordulójában a sportszerűen játszó, szimpatikusan nagybánhegyesieket múlta felül élvezetes csatában.

Döntetlen Kondoroson

Pontot szerzett második csapatunk Kondoroson, a megye III. osztályú bajnokság szombati nyitányán. Fábián Ottó együttesére a frissen újjászervezett KOTE várt, amely igazolta előzetes jó hírét.