Szünet után kiszakadt a gólzsák

Szünet után kiszakadt a gólzsák

Továbbra is veretlenül menetel második számú csapatunk, amely szombati hazai győzelemmel erősítette meg vezető pozícióját a megye III. osztályú bajnokság élén.

Tóth Lajos negyedórán belül kétszer is bevette a telekiek kapuját, ám a lelkes vendégek a folytatásban felbátorodtak és a félidő második felében ledolgozták a hátrányukat. A második játékrész elején Pálinkás Roland vette át a gólfelelős szerepét, duplájával ismét megnyugtató előnyt szerzett csapatunk, innen pedig már nem volt kérdés, hogy itthon tartja a három pontot, csak a különbség.

Fábián Ottó: – Köszönet a telekieknek azért, mert elfogadták az időpont módosítást. Az első félidőben beállt húszpercnyi rövidzárlat ellenére sikerült fölényes győzelmet aratnunk a szimpatikusan játszó ellenféllel szemben.

Ránkli Ferenc: – Nulla-kettőről még sikerült egyenlítenünk a jó erőkből álló házigazdák ellen, a második félidőre azonban elfáradtunk.

Füzesgyarmati SK II.–Telekgerendási LSC 8–3 (2–2)
Megye III. osztályú labdarúgó-mérkőzés. Füzesgyarmat, 60 néző. Vezette: Gyebrovszki.
Füzesgyarmat II.: Láposi – Tokai (Kovács M.), Mészáros, Vígh L., Zs. Nagy (Kádár), Vámos A. (Polgárdi), Nagy A., Buzgány, Elek (Darabos), Tóth L. Játékos-edző: Fábián Ottó Olivér.
Gólszerző: Tóth L. (8., 13.), Pálinkás (48., 61.), Elek (73. – 11-esből, Kovács M. (77.), Nagy A. (85.), Hercz R. (87.), ill. Tímár (26.), Szabó K. (38.), Baji (75.).
Jó: Zs. Nagy, Pálinkás, Nagy A., Tóth L., ill. Tímár, Szabó K.