Két ponttal tovább nőtt a második csapatunk előnye

Két ponttal tovább nőtt a második csapatunk előnye

Amolyan „kötelező” jellegű győzelemmel folytatta bajnoki szereplését második számú csapatunk. Fábián Ottó együttese a sereghajtók közé tartozó, Zsadányt múlta felül, amely csere nélkül is tisztességgel helytállt. Mivel a Kondoros és a Körösladány II. döntetlenre végzett egymással, így a mieink két ponttal növelték előnyüket a megye III. osztály élén.

Füzesgyarmati SK II.–Zsadányi KSE 6–2 (2–0)
Megye III. osztályú labdarúgó-mérkőzés. Füzesgyarmat, 30 néző. Vezette: Korbely.
Füzesgyarmat II.: Láposi – Tokai, Vígh L. (Dóczi), Polgárdi (Kovács A.), Tóth L., Pálinkás (Tóth K.), Elek (Darabos), Vámos A., Komáromi (Hercz R.), Zs. Nagy. Játékos-edző: Fábián Ottó Olivér.
Gólszerző: Komáromi (2.), Tokai (28.), Vámos (58.), Tóth L. (73., 78.), Tóth K. (88.), ill. Tölcsér (50.), Csongrádi (69.).

Az első félidőben nagyon sok gólhelyzetet alakított ki csapatunk, de ezekből csak kettőt tudott értékesíteni. Szünet után hamar jött a zsadányiak szépítő találata, ami egy időre fellelkesítette a vendégeket, de azután Vámos visszaállította a korábbi rendet, Tóth Lajos duplája pedig biztosította a nagyobb arányú győzelmet. A belső védő kétszer is feljebb lépett és előbb 30, majd 25 méterről lőtte ki kapásból a jobb felső sarkot!

Jó: Tokai, Elek, Tóth L., Zs. Nagy, Vámos, ill. Csongrádi, Fürj, Hajnal.

Fábián Ottó: – Gratulálok a vendégeknek, hogy tizenegy emberrel eljöttek és így helytálltak! A szezon legtöbb ziccerét hagytuk ki.
Muntyán Sándor: – Sikerült megnehezítenünk a bajnokesélyes dolgát. Sajnos a végén elfáradtunk.

Jeneses László

Kép: A harmadik helyen álló ladányiakkal szemben tucatnyira nőtt a pontelőnyünk. Fotó: Kovács-Goda József