Rangadó előtt állunk

Rangadó előtt állunk

Fontos mérkőzés vár csapatunkra vasárnap. Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 34. fordulója keretében Jászberényben lépnek pályára a fiúk. A már dobogós helyen álló hazai együttes pillanatnyilag 5 pont előnnyel áll előttünk, vagyis kizárólag győzelemmel éltethetjük a bronzérmes reményeket.

– Kettősség van bennem, hiszen a célunk a harmadik-hatodik hely valamelyikének a megszerzése. A jövő szempontjából is fontos, hogy ezen belül legyünk, de alaposan meg kell fontolnunk, hogy kockáztassunk, avagy a biztonságot tartsuk szem előtt. Vélhetően a mérkőzés közben fog eldőlni a játék képe befolyásolhatja a stratégiát, de minkét verzióra igyekeztünk felkészülni – mondta el Boros Tibor szakmai koordinátor, utalva arra, hogy egy balszerencsés mérkőzés a csapat pillanatnyi pozícióját is megingathatja.

Kétségtelenül szoros az élen álló hármast üldöző boly. Kettő pont az előnyünk a közvetlenül mögöttünk álló Balassagyarmat előtt és hat egység a 7. helyezett Egerrel szemben, ami nem ledolgozhatatlan különbség.

– Ami a bajnokság hátralévő részét illeti, meglehetősen „sűrű” időszak vár ránk. Mivel az utolsó három hét során öt mérkőzést is le kell játszani, igyekszünk szem előtt tartani a frissítést, ezért a héten egy nap extra pihenőt kaptak a fiúk. A győzelmi széria visszahozta az egészséges önbizalmat, a hozzáállással eddig sem volt gondunk, a motiváció is megvan, és bízunk benne, hogy a plusz pihenővel a frissességgel sem lesz gondunk. Jó hír, hogy Raducu visszatért, Tóth Olivér viszont öt sárga lapja miatt kihagyja a vasárnapi mérkőzést. Vajda Roland hetek óta motivációs problémákkal küzdött, ezért a kérésének megfelelően eltekintünk a további szolgálataitól. Békével váltunk el, hazatért Szatmárnémetibe, ahol a családja vállalkozását fogja erősíteni. Sok sikert kívánunk neki, köszönjük a csapatért és a klubért tett fáradozásait! – jegyeztük Boros Tibor gondolatait. .

NB III Keleti csoport, 34. forduló
Május 9., vasárnap, 17.30
Jászberényi FC–Füzesgyarmati SK
Jászberény, Városi Stadion
Vezeti: Szabó Levente (Balla Levente, Hovanecz Máté László)

Kép: Kapitány kapusunknak, Fildan Calinnak vélhetően több munkája lesz majd, mint az őszi hazai meccsen. Fotó: Erdős Csaba