Továbbra is veretlenül az élen

Továbbra is veretlenül az élen

Egy kényszerű pályaválasztói csere folytán ismét idehaza léphetett pályára a második számú együttesünk, amely egyértelmű esélyesként fogadta a sarkadkeresztúriakat. A vendégek egy korai kiállítással szinte „tálcán kínálták fel magukat”, nem is maradt el az újabb siker, mellyel továbbra is veretlenül vezetjük a megye III. osztályú tabellát.

Füzesgyarmati SK II.–Sarkadkeresztúri SE 7–1 (3–1)
Megye III. osztályú labdarúgó-mérkőzés. Füzesgyarmat, zárt kapuk mögött. Vezette: Szigeti Gábor.
Füzesgyarmat II.: Seprenyi – Tokai, Nagy A. (Hercz R.), Pálinkás, Vámos A., Kovács M. (Polgárdi), Vígh, Buzgány (Dóczi), Komáromi (Darabos), Novák, Tóth L. (Tóth K.). Játékos-edző: Fábián Ottó Olivér.
Gólszerző: Nagy A. (11.), Tokai (15.), Pálinkás (32.), Komáromi (53., 60., 80.), Tóth L. (72.), ill. Kiss S. (7. – 11-esből).

A csapatunk kapuját az U19-es együttestől kölcsön kapott Seprenyi Mihály védte, aki magabiztosan teljesített felnőtt szintén is. Egy meggondolatlanság eredményeként már az első percben emberelőnybe kerültünk, és nyomban vezethettünk is volna, de az 5. percben Komáromi Richárd büntetőt hibázott. Két minutával később a vendégek nem hibázták el a nekik megítélt 11-est, de negyedórányi játék után sikerült a fordítás, onnan pedig már nem igazán volt kétséges a csata kimenetele. Szünet után Komáromi Richárd mesterhármassal korrigálta az elején elkövetett tévedését, így végül magabiztosan tartottuk itthon mindhárom pontot.

Jó: Tóth L., Buzogány, Vígh L., Pálinkás, Komáromi, Seprenyi, ill. Szabó M., Varga T., Baliga.

Fábián Ottó: – Szimpatikus, kulturáltan futballozó csapatot győztünk le.
Szabó Mózes: – Gratulálok a Füzesgyarmatnak! Nagyon jól szervezett, jó erőből álló csapattól kaptunk ki, de nagy kár volt az első perces kiállításért.

Kép: Komáromi Richárd mesterhármassal tette jóvá a kihagyott büntetőt. Fotó: Kovács-Goda József