A második félidő lehet az etalon

A második félidő lehet az etalon

A megye III. osztályú bajnokságban szereplő együttesünk szombaton Zsadányban gyűjtötte be a három pontot a várakozásoknak megfelelően, ezzel 8 fordulót követően is veretlenül menetel. Az újabb sikerrel élre ugrottunk a tabellán, igaz a vasárnapi Körösladány II.–Kondoros mérkőzés után még változhat ez az állapot.

Az aktuális mérkőzésünk első fele nagyon rosszul alakult. Hiába szereztünk korán vezetést, a lelkes házigazdák félórányi játék után fordítottak. A második játékrészre azután pályára lépett a házi gólkirályunk, Komáromi Richárd, aki egymaga négyszer vette be az el is fáradó házigazdák kapuját, ezzel megtörve az ellenállásukat.

Fábián Ottó: – A szünetben beszálló Komáromi Richárd lendületet adtak a csapatnak, gólerős játékával megfordítottuk az eredményt. Gratulálok a fiúk második félidei produktumához!

Zsadányi KSE–Füzesgyarmati SK II. 2–6 (2–1)
Megye III. osztályú labdarúgó-mérkőzés. Zsadány, 60 néző. V.: Megyeri.
Füzesgyarmat II.: Láposi – Vígh L., Zs. Nagy, Dóczi, Nagy A., Pálinkás, Kádár (Komáromi), Novák, Polgárdi (Tóth K.), Elek (Darabos), Vámos A. (Kovács M.). Játékos-edző: Fábián Ottó Olivér.
Gólszerző: Csongrádi (22.), Hajnal (30.), ill. Novák (12., 50.), Komáromi (56., 63., 67., 88.).
Jó: Nagy A., Komáromi, Kovács M., Novák, Pálinkás, Elek.