Novák Roland törte meg a jeget

Novák Roland törte meg a jeget

Meglehetősen nehezen hozta második számú csapatunk a hétvégi békéssámsoni mérkőzését, de egy hajrában lőtt Novák-góllal tartalékosan is begyűjtötte a három pontot, ezzel megtartotta korábbi előnyét a megye III. osztályú bajnokság élén.

Békéssámsoni SK–Füzesgyarmati SK II. 0–1 (0–0)
Megye III. osztályú labdarúgó-mérkőzés. Békéssámson, 40 néző. Vezette: Csikós.
Füzesgyarmat II.: Pálinkás – Tokai, Dóczi (Hercz R., Kádár), Mészáros, Vámos, Zs. Nagy (Kovács A.), Fábián (Tóth K.), Novák, Buzgány, Polgárdi (Darabos), Elek. Játékos-edző: Fábián Ottó Olivér.
Gólszerző: Novák (82.).

Kapusaink hiányában Pálinkás Roland kényszerült a háló elé állni. Könnyen alkalmazkodott az új posztjához, ugyanakkor sokkal nagyobb problémát jelentett az NB III-as csapatban szerephez jutó gólkirályjelölt, Komáromi Richárd hiánya elöl. Hiába nyomta végig a meccset a csapat, és dolgozta ki sorra a lehetőségeket, nem akadt olyan játékos, aki betalált volna. Végül a védőből szép lassan támadóvá előlépő Novák Roland minden rutinjára szükség volt ahhoz, hogy megtörje a jeget a 82. percben.

Május 19-én szerdán hétközi forduló lesz, melynek keretében 17 órától a Mezőmegyer SE II. csapatát fogadjuk.

Jó: Hideg (a mezőny legjobbja), az egész csapat, ill. az egész csapat.

Kerekes György elnök: – Nagyon jó iramú mérkőzésen, nem érdemeltünk vereséget. Sajnálom, hogy az utolsó percben még a vendégcsapat játékosainak véleménye szerint is egy jogos tizenegyest nem kaptunk meg.
Fábián Ottó: – Nehéz ellenféllel szemben, nehéz pályán, végig küzdve sikerült győzni.

Jeneses László

Kép: Itt az őszi megyeri mérkőzésen harcoló Fábián Ottónak önmagát is reaktiválnia kellett vasárnap. Fotó: Bencsik Ádám/Békés Megyei Hírlap