Bravúros győzelem Ladányban

Bravúros győzelem Ladányban

Körösladányban sem tudták feltartóztatni a második számú csapatunkat, amely a megye III. osztályú bajnokság szombati rangadóján kétgólos első félidei előnyét 4–1-es győzelemre váltotta, ezzel továbbra is veretlenül menetel a mezőny élén.

Remekül indult a mérkőzés, hiszen Elek Tamás és Komáromi Richárd gyors találataival már a 10. percben két góllal vezetett csapatunk. A folytatásban kiegyenlítődött a játék, a meccs nyugodt mederben zajlott, ezért is volt érthetetlen kissé a sajátos játékvezetői felfogás, melynek hozomány 7 hazai és 3 gyarmati sárga lap volt. A végjátékban újból koncentráltabbak lettek a játékosaink, és újabb két találattal magabiztossá tették a megérdemelt győzelmet, a jó erőt képviselő hazaiak erejéből ezúttal csak szépítésre futotta.

Fábián Ottó: – Az első tíz perc meghatározta a meccs hangulatát. Utána erős mezőny munka folyt, majd az utolsó negyedórában feltettük az i-re a pontot!

Körösladány MSK II.–Füzesgyarmati SK II. 1–4 (0–2)
Megye III. osztályú labdarúgó-mérkőzés. Körösladány, 100 néző. Vezette: Sechna.
Füzesgyarmat II.: Láposi – Zs. Nagy, Tokai, Nagy A. (Dóczi), Pálinkás (Hercz R.), Vámos A. (Kovács M.), Komáromi (Darabos), Novák, Polgárdi, Elek (Tóth K.), Tóth L. Játékos-edző: Fábián Ottó Olivér.
Gólszerző: Agárdi (75.), ill. Elek T. (8.), Komáromi (10., 86.), Kovács M. (74.).
Jó: az egész csapat.

Jeneses László

Kép: A megyeriek után a fiúk újabb potenciális rivális otthonából hozták haza a 3 pontot. Fotó: Bencsik Ádám/beol.hu