Pontszerzés Medgyesegyházán

Pontszerzés Medgyesegyházán

Második házon kívüli találkozóját is döntetlenre zárta a megye III. osztályú bajnokság érdekelt csapatunk. Fábián Ottó alakulata Kondoros után egy újabb jó képességű, nyáron újjászervezett gárda otthonában, Medgyesegyházán harcolt ki értékes döntetlent.

Jól kezdtük a találkozót, Buzgány találatával már az elején vezetést szereztünk. Bár újabb 10 perc elteltével egalizált a házigazda, a játékunkban benne volt az újabb gól, igaz a helyzetkihasználás miatt benne is maradt.

Szünet után már inkább a medgyesiek akarata érvényesült. Képzett játékosaik révén nyomás alá helyezték csapatunkat, a hajrához érkezve a vezető találatot is megszerezték. Ekkor nem sok remény volt arra, hogy ponttal térhetünk haza, Elek Tamás higgadtsága és rutinja azonban átsegített bennünket a nehézségeken.

Medgyesegyháza SE–Füzesgyarmati SK II. 2–2 (1–1)
Megye III. osztályú labdarúgó-mérkőzés. Medgyesegyháza, 120 néző. Vezette: Benyovszki.
Füzesgyarmat II.: Láposi – Vígh L., Tokai (Kádár), Hercz R. (Darabos), Nagy A., Pálinkás, Buzgány (Vígh K.), Novák (Tóth K.), Polgárdi, Vámos A., Elek T. Játékos-edző: Fábián Ottó Olivér.
Gólszerző: Mátó (17.), Holecz (80.), ill. Buzgány (8.), Elek T. (85.).
Jó: Láposi, Tokai, Nagy A., Novák, Buzgány, Elek T.
Fábián Ottó: – Az első félidő hatalmas mezőfölényét nem tudtuk ki használni. Szünet után a sajnálatos sérülés megtört minket, így a végén örülhetünk a döntetlennek!