Magabiztos sikerrel nyitottuk az évet

Magabiztos sikerrel nyitottuk az évet

Magabiztos hazai rajtot vett második csapatunk, amely az NB III-as rangadót követően fogadta a pusztaföldvári együttest. A 13. forduló keretében megvívott meccsen Komáromi Richárd vezérletével gyűjtöttük be a 3 pontot, amellyel továbbra is veretlenül vezetjük a megye III. osztályú bajnokságot.

Füzesgyarmati SK II.–Pusztaföldvári SZSE 7–1 (4–1)
Megye III. osztályú labdarúgó-mérkőzés. Füzesgyarmat, zárt kapuk mögött. Vezette: Kovács A.
Füzesgyarmat II.: Láposi – Zs. Nagy (Hercz R.), Tokai, Mészáros, Nagy A. (Polgárdi), Pálinkás (Buzgány), Vámos A., Kovács M., Komáromi (Kovács A.), Elek (Darabos), Tóth L. Játékos-edző: Fábián Ottó Olivér.
Gólszerző: Vámos (4.), Komáromi (15. – 11-esből, 40., 52., 63.), Kovács M. (22.), Tokai (73.), ill. Oszadszki (45.).
Jó: Zs. Nagy, Komáromi, Tóth, Kovács M., Tokai, ill. Friedl, Ordó.

Gyorsan vezetéshez jutottunk Vámos Attila jóvoltából, a félidő derekára pedig a harmadikat is Gyorsan vezetéshez jutottunk Vámos Attila jóvoltából, a félidő derekára pedig a harmadikat is megrúgtuk, ezzel tulajdonképpen el is dőlt a találkozó érdemi része. A fiúk azonban a további találatokkal sem maradtak adósak, így azután a gólarányon is sikerült tovább javítaniuk.
Az előttünk álló szombaton ismét hazai környezetben lép pályára a csapat, 14.30 órától a Sarkadkeresztúrt fogadja.

Fábián Ottó: – A bajnoki rajtra összeállt a csapat, tovább tudtuk folytatni a jó teljesítményünket. Megérdemelten győztünk.

Jakab Richárd: – Tartalékos csapatunk nagyon megilletődve lépett pályára. Gólokat ajándékoztunk az ellenfélnek, lehetőségünket nem tudtuk értékesíteni, így az eredmény nem lehetett más. Gratulálok a hazai csapatnak!

Kép: Elek Tamás ezúttal gólt nem lőtt, de hozzá tette a maga rutinját az újabb sikerhez. Fotó: Kovács-Goda József