Hullámzó teljesítménnyel nyertünk

Hullámzó teljesítménnyel nyertünk

Ha nem is feltétlenül meggyőző játékkal, de végül magabiztos győzelmet aratott második számú csapatunk, amely vasárnap a Békéssámsont fogadta a megye III. osztályú bajnokság 9. játéknapja keretében.

Füzesgyarmati SK II.–Békéssámsoni SK 5–2 (3–1)
Megye III. osztályú labdarúgó-mérkőzés. Füzesgyarmat, 70 néző. Vezette: Bakos.
Füzesgyarmat II.: Csák – Mészáros, Zs. Nagy, Dóczi, Nagy A., Pálinkás, Komáromi, Buzgány, Polgárdi, Novák, Tóth L., Elek. Játékos-edző: Fábián Ottó Olivér.
Gólszerző: Komáromi (4., 32. – mindkettőt 11-esből), Nagy A. (7.), Tóth L. (80., 88.), ill. Godó Á. (38.), Tóth A. (78.).
Jó: Elek, Nagy A., Mészáros, Polgárdi, Pálinkás, Buzgány, ill. Martonosi, Abonyi, Sós, Godó Á., Tóth A.

Fábián Ottó legénysége a esélyesként fogadta a tabella utolsó előtti helyén álló sámsoniakat, ezt erősítve az első félórában háromszor is bevette a vendégek kapuját. Mintha ennyivel meg is elégedtek volna a fiúk, a látogatók még szünet előtt szépítettek, majd a meccs hajrájához közeledve egy gólra zárkóztak fel. Ekkor lépett elő főszereplővé Tóth Lajos, aki az utolsó percekben duplázott és bebiztosította a győzelmet, vele együtt pedig az éllovas pozíciót.

Fábián Ottó: – Az első húsz perc lendülete a mérkőzés végére ellaposodott, mégis sikerült biztossá tenni a győzelmet.
Kerekes György: – Az első félidőben gyámoltalanul játszottunk, a másodikra viszont feljavultunk. Kár volt a két figyelmetlenségből kapott gólért.

Jeneses László