Megerősödve a tabella élén

Megerősödve a tabella élén

Újabb fontos házon kívüli mérkőzést vett sikerrel a megye III. osztályú bajnokságban érdekelt csapatunk, amely Mezőmegyerről szállította haza a 3 pontot, noha féltucat alapemberét is nélkülözni kényszerült. Az idény kétharmadánál 3 pontra növelte előnyét a gárda, köszönhetően az első számú üldözőnek számító Kondoros keresztúri döntetlenjének.

Az első félidőben inkább a küzdelem dominált, mint sem a szépség. Közvetlenül a szünet előtt gyors egymásutánban kétszer is sikerült bevennünk a házigazdák kapuját, ezzel megnyugtató előnyre tettünk szert a folytatásra. A térfélcserét követően gyorsan jött Komáromi Richárd második találata is, amely gyakorlatilag le is zárta a meccset, bár később a megyereieknek összejött a szépítés. Az utolsó félórát 10-10 emberrel játszotta le a két fél, mert a hazaiaknak sérülések miatt elfogyott a cseréjük, mi pedig nem szerettünk volna ezzel visszaélni, ezért a szakmai stáb lehívott egy játékost a pályáról

Hajdu Péter, a megyeriek edzője: – Példátlan sérüléshullám sújtotta a csapatomat, amely ma ennyire volt képes. Gratulálok a gyarmatiaknak, nem érdemtelen a sikerük, de fair play-ből is jelesre vizsgáztak.
Jeneses László, technikai vezető: – Szervezetten, kulturáltan, gólratörően játszottunk, gratulálok a csapatnak!

Mezőmegyer SE II.–Füzesgyarmati SK II. 1–3 (0–2)
Megye III. osztályú labdarúgó-mérkőzés. Mezőmegyer, 70 néző. Vezette: Telek András.
Füzesgyarmat II.: Láposi – Vígh L., Fábián, Zs. Nagy, Vámos A. (Vígh K.), Polgárdi, Nagy A., Polgárdi, Novák, Komáromi, Tóth K. Játékos-edző: Fábián Ottó Olivér.
Gólszerző: Erdélyi (70.), ill. Komáromi (42., 53.), Nagy A. (44.).

Kép: A fiúk tartalékosan is remek játékot nyújtottak, aminek 3 pont lett a jutalma. Fotó: Bencsik Ádám/beol.hu