Áldozattal járó gerlai siker

Áldozattal járó gerlai siker

Három ponttal gazdagodott a második számú csapatunk, amely Gerlán aratott magabiztos sikert Komáromi és Pálinkás duplájával, a megye III. osztályú bajnokság 22. fordulója szombati mérkőzésén. érdekelt másodiki számú csapatunk, amely a Kamut hazai legyőzésével őrzi a 3 pontos előnyét a tabella élén.

Gerlai SE–Füzesgyarmati SK II. 0–4 (0–2)
Megye III. osztályú labdarúgó-mérkőzés. Békéscsaba, zárt kapuk mögött. Vezette: Jakab.
Füzesgyarmat II.: Láposi – Tokai (Kádár), Dóczi (Kovács A.), Mészáros, Nagy A. (Tóth L.), Pálinkás, Vámos A., Komáromi, Zs. Nagy, Vígh L. (Vígh K.), Polgárdi (Tóth K.). Játékos-edző: Fábián Ottó Olivér.
Gólszerző: Komáromi (2., 38.), Pálinkás (53., 90.).
Kiállítva: Pozsár (50.).

A gyors gólunk paprikássá tette a hangulatot, sajnos ennek az áldozata lett a 6. percben Nagy Achillesz is, aki egy kétkezes lökést követően úgy fogott talajt, hogy eltörött a keze. Az egyedül ténykedő játékvezető csak úgy tudta meg fékezni az indulatokat, hogy a két csapatkapitányt és a kispadot összehívva közölte: azonnali hatállyal berekeszti a mérkőzést, ha nem nyugszanak le a kedélyek. Szünetben a csapatunk rendezte a sorokat, próbált csak a játékra koncentrálni, ahogy a vendéglátó kezdett fáradni, ez sikerült is.

Jó: Gáspár, Albert, Sóvári, Kovács P., ill. Komáromi, Pálinkás, Zs. Nagy.

Szepsi Szilárd: – Az első félidei harcos adok-kapok után, a második játékrészt lényegében végig emberhátrányban küzdve sikerült partiban lennünk a listavezetővel. Ha a helyzeteinket értékesítjük szorosabb is lehetett volna. Mivel Achillesznek nem a sarka sérült csak a keze, reméljük hamar felépül, jobbulást neki!
Fábián Ottó: – Gyógyulást kívánunk Nagy Achillesznek! Sajnos az első félidőben az ellenfél megfélemlítő, sérülésveszélyes játéka miatt nem tudtunk a saját ritmusunkban játszani…

Kép: Két hete a Csabai AK ellen Zs. Nagy Bence sikeresen fogott talajt, most sajnos ugyanez nem sikerült Nagy Achillesznek. Fotó: Bencsik Ádám/Békés Megyei Hírlap