Nézők előtt fogadjuk a Gyöngyöst

Nézők előtt fogadjuk a Gyöngyöst

Szépen fogynak a játéknapok az NB III-as labdarúgó-bajnokságban, ahol május első vasárnapján a 33. fordulóra kisorsolt mérkőzések kerülnek előtérbe. Csapatunk ismét hazai környezetben szerepelt, hosszú idő után ismét nézők előtt játszhatunk a Lázár Gyula Városi Sporttelepen.

A Keleti csoport 4. helyen álló gárda zsinórban a harmadik Heves megyei ellenféllel csapnak össze 17 órától. A Hatvan és az Eger 2–1-es legyőzését követően most a Gyöngyöst szeretnénk legyőzni, amely kieső helyen áll a találkozó előtt.

– Az utóbbi két győzelem után érthetően jó a hangulat a csapat háza táján, ugyanakkor nem feledkeztünk meg a tapasztalt hibák korrigálásáról sem. Az idő rövidsége miatt elsődlegesen ezek korrigálására fordítottuk a hangsúlyt szerda óta. Szeretnénk folytatni a megkezdett sorozatot, egy újabb győzelemmel talán még a dobogós reményeink is visszatérhetnének. Szerencsére sérültünk és eltiltottunk nincs, egyedül Raducu Sorin kapott felmentést a vasárnapi találkozó alól – összegzett Boros Tibor szakmai koordinátora.

Kép: Popi fejétől retteg Heves megye. Remélhetőleg a hatvani és egri után a gyöngyösi kaput sem kíméli majd a 19 találatnál járó házi gólkirályunk. Fotó: Szmulai Péter/sziper.hu