Eredményes határ menti portya

Eredményes határ menti portya

Mondhatni megerőltetés nélküli győzelmet aratott a második számú együttesünk, a megye III. osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában. Az ötödik játéknapon a határ menti Kötegyán volt a célállomás, ahol kiváló első félidei játékkal gyűjtötték be mindhárom pontot a fiúk.

Jól kezdtük a találkozót, Komáromi büntetőjével az első perctől kezdve vezettünk, ami érthető könnyítést jelentett. Bár a hazaiak gyorsan egalizáltak, a folytatásban már nem volt kérdés, hogy melyik a jobb csapat, a 22. percben a negyedik gólunkat is megrúgtuk. A szünetig összehozott magabiztos előny mintha elégedetté tette volna a játékosainkat, így fordulhatott elő, hogy a lelkes házigazdák döntetlenre hozták a második játékrészt.

Csapatunk az 5. forduló után a tabella 8. helyén áll 2-2 győzelemmel és döntetlennel, igaz egy mérkőzéssel kevesebbet játszott a közvetlen riválisok többségénél.

Fábián Ottó: – Az első félidő jó játékát a másodikra nem tudtuk átvinni, de az utolsó húsz percben bebiztosítottuk a győzelmünket.

Kötegyáni FC–Füzesgyarmati SK II. 2–6 (1–5)
Megye III. osztályú labdarúgó-mérkőzés. Kötegyán, 70 néző. Vezette: Farkas Cs.
Füzesgyarmat II.: Láposi – Vígh L., Tóth L., Zs. Nagy, Buzgány, Vámos A., Hercz R. (Dóczi), Pálinkás (Darabos), Novák (Kovács M.), Komáromi (Kádár), Elek T. (Vígh K.). Játékos-edző: Fábián Ottó Olivér.
Gólszerző: Drágos (7.), Berke (56. – 11-esből), ill. Komáromi (1., 22. – 11-esből), Elek T. (10.), Pálinkás (14., 32.), Zs. Nagy (77.).