Két pontot Tállyán hagytunk

Két pontot Tállyán hagytunk

Első őszi döntetlenjét játszotta csapatunk Tállyán vasárnap az NB III-as labdarúgó-bajnokság 11. fordulója keretében. A 90 perc során hiába kezdeményeztünk többet, nem volt meg a sikerhez vezető átütőerő, illetve a szerencse is a hazaiak pártjára állt kritikus szituációkban.

Tállya KSE–Füzesgyarmati SK 0–0
NB III-as labdarúgó-mérkőzés. Tállya, 200 néző. Vezette: Kulcsár Katalin (Gordos Árpád, Kurinka Béla).
Tállya: Tarr – Tóth Sz. (Ondó, 84.), Rubish (Tóth L., 54.), Fazekas, Nyitrai – Huszti (Kelemen, 79.), Fenyőfalvi, Bihari, Bocsi – Jano, Ohár. Edző: Uray Attila.
Füzesgyarmat: Fildan – Achim S., Lippai, Raducu (Sundas, 46.), Szabó R., Achim Á. – Vajda (Árvai, 78.), Shadi, Ramos, Kis Sz. (Balogh G., 40.) – Popescu. Szakmai koordinátor: Boros Tibor. Vezetőedző: Csillag László.

Küzdelmes játékot hozott az első félidő, váltakozó sikerrel kezdeményeztek a felek. Lényegesen többet birtokoltuk a labdát, de nem igazán találtuk a hazaiak szervezett védekezésének ellenszerét. Igazán komoly helyzetet csak a 36. percben tudtunk kialakítani, amikor is Vajda középre gurított labdáját Achim Ádám 6 méterről fölé bombázta. A félidő végén Kis Szabolcsot kellett sérülés miatt lecserélni, a szünetben pedig Sorin Raducu is az öltözőben maradt hasonló okok miatt.

A második játékrész során is aktívabbak voltunk. Több valós gólszerzési lehetőségük is volt, de nem tudtunk élni azokkal. A hazaiak két esetben is szabálytalanság árán akadályozták meg, hogy a kapujukba kerüljön a labda, de a büntetők elmaradtak. Ekkor már a pontrúgásainkban is több veszély volt, de vagy a kapus védett, vagy Fortuna állt a Tállya mellé, így maradt a gól nélküli döntetlen.

Jó: Tarr, Rubis, Nyitrai, Huszti, Bihari, Bocsi, ill. Lippa, Ramos, Hussein, Sundas.

Uray Attila: – Kiegyenlített mérkőzésen, bármelyik csapat eldönthette volna a találkozót. Úgy érzem, hogy egy szabályos góltól fosztottak meg bennünket, igaz a másik oldalon is volt kétes szituáció.

Boros Tibor: – Mindkét kapu előtt voltak olyan vitatott helyzetek, amiket csak visszanézve tudok megítélni. Ezektől függetlenül több lehetőségünk is volt a gólszerzésre, így csak magunkat okolhatjuk azért, hogy két pontot itt hagytunk.

Kép: Annak ellenére, hogy a támadójátékunkból hiányzott a kreativitás, győzelmet szalasztottunk el Tállyán. Fotó: Erdős Csaba