Mérkőzések

Át kellett adnunk a listavezető pozíciót

Mérsékelt teljesítményt nyújtva szenvedett vereséget csapatunk Egerben, az NB III-as labdarúgó-bajnokság szombati 19. játéknapján. Sajnos az előző heti nyitány után ismét gólképtelennek bizonyultunk, ez ellenfelünk viszont egy átlövéssel eldöntötte a 3 pont sorsát. Mivel a DEAC 10 emberrel is nyerni tudott Hatvanban, átvette a vezetést a Keleti csoport élén.

Eger SE–Füzesgyarmati SK 10 (00)

Csak önmagunkat okolhatjuk!

Nem sikerült győzelemmel kezdenünk a tavaszi idényt. Csapatunk úgy végzett döntetlenre a 4. helyen álló ESMTK gárdájával, hogy a meccs végén büntetőt hibázott el.

Füzesgyarmati SK–Erzsébeti SMTK 11 (00)

A második félidőre szétcsúsztunk

Balul sült el csapatunk szombati edzőmérkőzése. A Bihar megyei I. osztályt 10 pont előnnyel vezető nagy múltú Nagyváradi AC volt a vendég, amely a második félidőben négy góllal büntette a széteső játékunkat.

Füzesgyarmati SK–Nagyváradi AC 04 (00)

Jó iramú meccset nyertünk Ladányban

A megye I. osztályú bajnokság listavezetője és a NB III-as pontvadászat Keleti csoportjának éllovasa tesztelt szerda este Körösladányban. A házigazdák mindvégig méltó partnerei voltak csapatunknak, így a nézők jó iramú 90 percet láthattak.

Körösladány MSK–Füzesgyarmati SK 24 (12)

Győzelem negyedik nekifutásra

Győzelemmel zárta szombati felkészülési mérkőzését a csapatunk. A mieink a városban edzőtáborozó, román III. ligás Váradszentmárton alakulatát múlták felül szoros csatában, több kapufát is szerezve. Hír még, hogy az átigazolási időszak végén leigazoltuk Tiszakécskéről a 22 esztendős Kovács Dávid Szilvesztert, aki a középpályán jelenthet erősítést.

Füzesgyarmati SK–Váradszentmártoni CSC 21 (11)

Nem bírtunk a fehérvári fiatalokkal

Szombaton délelőtt újabb tesztmérkőzést vívott csapatunk, amely nem bírt a Gyulán edzőtáborozó MOL Fehérvár FC NB III-asalakulatával. A fürdővárosban megvívott találkozót a Nyugati csoportban érdekelt dunántúli alakulat már az első félidőben eldöntötte.

MOL Fehérvár FC II.–Füzesgyarmati SK 51 (30)

Szeles idő, szeleburdi játék

Kellemetlen szeles időben, kellemetlen eredménnyel rukkolt ki második felkészülési mérkőzésén a csapatunk. Szerda este a Csongrád megyei I. osztály második helyen álló Hódmezővásárhellyel szemben maradtunk alul, meglehetősen mérsékelt teljesítményt nyújtva.

Füzesgyarmati SK–Hódmezővásárhelyi FC 13 (02)

Győzelem az év első meccsén

A kollektív felkészülés első hetének zárását tesztmérkőzéssel zárta csapatunk, amely a Békéscsaba 1912 Előre vegyes alakulatát fogadta szombaton kora délután. A kiegyenlített játékot hozó 90 perc 21-es hazai sikerrel zárult.

Füzesgyarmati SK–Békéscsaba 1912 Előre vegyes 21 (20)

Pontot tettünk a nagyszerű őszi idényre

A Keleti csoport harmadik helyén álló Cegléd otthonában elért döntetlennel zárta az eredményes őszi évadot a csapatunk, amely ezzel két pontnyi előnyt visz magával a tavaszi folytatásra a DEAC-cal szemben.

Ceglédi VSE–Füzesgyarmati SK 11 (01)

Megtörtük a Jászberény elleni átkot

A tavaszi idényről előrehozott első fordulóban rangadót nyert csapatunk, amely NB III-as történelme során először bizonyult jobbnak a nagy rivális Jászberénynél, ezzel megőrizte 4 pontos előnyét a tabella élén.

Füzesgyarmati SK–Jászberényi FC 20 (10)

Achim Szebi jókor volt jó helyen

Győzelemmel zárta az őszi idényt a csapatunk, amely történelme során először tudta két vállra fektetni a Tiszaújvárost, így a Keleti csoport tabelláján megtartotta 4 pontos előnyét az üldöző DEAC előtt. Az idény ezzel még nem ért véget, hiszen a tavaszi első két fordulót is most játssza le a mezőny.

Füzesgyarmati SK–FC Tiszújváros 10 (10)

Zsebben az őszi bajnoki cím

Balassagyarmaton sem lassított vasárnap a csapatunk, amely 31-es sikerével a Keleti csoport őszi bajnoka lett. A fiúk ettől függetlenül még közel sem élvezhetik ki a sikert, hiszen három nagyon komoly erőpróba vár még rájuk az idény hátralévő részében.

Balassagyarmati VSE–Füzesgyarmati SK 13 (11)

Bátor, támadó csapatot múltunk felül

Feledtetve az előző heti debreceni kisiklást, hazai pályán győzött csapatunk az NB III-as pontvadászat 13. játéknapján. A fiúk hátrányból fordítva szállították a Sényő elleni értékes diadalt és mivel a DEAC botlott Gyöngyösön, így  ismét 4 ponttal vezetjük a Keleti csoport mezőnyét.

Füzesgyarmati SK–Sényő-Carnifex FC 21 (21)

A szerencsésebb fél jutott tovább

Nem sikerült búcsúra kényszerítenünk megye első számú alakulatát a Magyar Kupában. A legjobb 32 közé jutásért megvívott szerdai mérkőzést egy öngól döntötte el, így a 90 perc végén a szerencsésebb fél örülhetett a továbbjutásnak.

Füzesgyarmati SK–Békéscsaba 1912 Előre 0–1 (0–1)

Vége szakadt a maratoni sorozatunknak

Debrecenben szakadt meg a csapatunk 9 mérkőzéses győzelmi szériája. A Keleti csoportjának rangadóján sajnos mérsékeltebben teljesítettek a fiúk, mint a korábbi hetekben, amit a taktikailag érett DEAC kihasznált. Az előnyünk a tabella élén egyetlen pontra zsugorodott a legyőzőnkkel szemben.

Debreceni EAC–Füzesgyarmati SK 30 (10)

Az Ózd ellen sem tört meg a lendületünk

A lendületben lévő csapatunk az Ózdi Kohászt is „beolvasztotta a tégelyébe”, az NB III-as labdarúgó-bajnokság vasárnapi 11. fordulója keretében. Sorrendben a kilencedik sikerünket könyvelhettük el, és mivel a második helyezett Jászberény vereséget szenvedett, immár 4 pontra növeltük előnyünket a riválisok előtt.

Füzesgyarmati SK–Ózdi Kohász SC 31 (10)

Növeltük előnyünket a tabella élén

Zsinórban a nyolcadik meccsét is eredményesen zárta csapatunk az NB III-as labdarúgó-bajnokság szombati 10. fordulójában. Három védőnket nélkülözve, kissé tartalékosan sikerült legyőznünk a Tállyát a kiválóan játszó Máriusz duplájával. Mivel a közvetlen riválisaik nem tudtak nyerni, így immár 2 pontnyi előnnyel vezetjük a Keleti csoport mezőnyét a Jászberény előtt.

Tállya KSE–Füzesgyarmati SK 12 (01)

Történelmi tett: élre állt a csapatunk!

Zsinórban a hetedik győzelmét aratta vasárnap csapatunk az NB III-as labdarúgó-bajnokságban. A Putnokot győztük le hazai környezetben és ezzel átvettük a vezetést a Keleti csoportban.

Füzesgyarmati SK–FC Putnok 32 (11)

Hat perc alatt fordítottuk meg!

Zsinórban hatodik bajnoki sikerét aratta vasárnap csapatunk, amely a bajnokság 8. fordulójában az NB I-es játékosokkal megspékelt DVSC II. otthonában nyert. Nem is akárhogyan, hiszen a nagyerdei Stadionban lejátszott mérkőzés szünetében még a hazaiak álltak jobban két góllal, innen sikerült fordítani.

Debreceni VSC II.–Füzesgyarmati SK 23 (20)

Várhatjuk az újabb kupaellenfelet

Az elvárt magabiztossággal vette csapatunk a szombati Magyar Kupa mérkőzését, és jutott a sorozatban a  legjobb 64 közé. A megye I. osztályú Heves otthonában már a 4. perctől kezdve előnyben voltunk, és ki sem adtuk azt a kezünkből.

Hevesi LSC–Füzesgyarmati SK 1–3 (0–1)

Tartjuk a lépést az élmezőnnyel

Előzetesen nem tűnt egyszerűnek, az eredményt tekintve mégis az idény legkönnyebb meccsét zárta vasárnap csapatunk, amely az élvonalbeli visszajátszókkal megtűzdelt DVTK tartalékjait múlta felül. A sikernek a fegyelmezett játék és a jó helyzetkihasználás volt a titka. A zsinórban aratott 5. győztes csatával tartjuk a pozíciónkat a mezőnytől egyre inkább elszakadó ötösben.

Füzesgyarmati SK–Diósgyőri VTK II. 40 (10)

Újabb három pont a „zsákban”

Gyöngyösön is folytatni tudta győzelmi szériáját a csapatunk, amely zsinórban negyedik bajnokiját nyerte meg a Mátra-alján. Ezzel a sikerrel egy helyet feljebb léptünk a tabellán, és már az ötödik helyen állunk.

Gyöngyösi AK–Füzesgyarmati SK 01 (01)

Újabb eredményes idegenbeli portya

Zsinórban harmadik mérkőzését nyerte meg csapatunk, amely Hatvanból hozta el a három pontot vasárnap. Bár domináltuk a meccs döntő többségét, megnyugtató módon csak az utolsó harmadában tudtunk érvényt szerezni az addigi meddő mezőnyfölényünknek.

FC Hatvan–Füzesgyarmati SK 13 (01)

Két kapufa, két gól, három pont

Első őszi hazai sikerét aratta csapatunk, amely a bajnokság  negyedik játéknapján egy jól küzdő, lelkes Egert fektetett két vállra. A két gól mellett két kapufát is szereztünk, így a sikerünk jogosságához aligha férhetett kétség.

Füzesgyarmati SK–Eger SE 21 (11)

Megtört a jég és az erzsébeti „átok”

Két elvesztett rangadó után a harmadikat sikerült megnyernie csapatunknak, hiszen egy hajrában szerzett góllal értékes 3 pontot gyűjtöttünk be Pesterzsébeten. Két sikertelen kísérlet után harmadik nekifutásra tudtuk felülmúlni otthonában a kiváló erőkből álló „Lizát”, ezzel végre „beiratkoztunk” a bajnokságba.

Erzsébeti SMTK–Füzesgyarmati SK 01 (00)

Mély veremből jöttünk vissza

Az új bajnokság második rangadóján is pont nélkül maradt csapatunk, amely a mérsékelt kezdeti teljesítmény miatt túl nagy előnyt adott a tavaly még NB II-ben szereplő Ceglédnek, és ezt a vendégek köszönték szépen!

Füzesgyarmati SK–Ceglédi VSE 12 (02)

Fortuna billentette ki a mérleg nyelvét

Rangadóvesztéssel kezdtük az új bajnoki évet. A Keleti csoport tavalyi ezüstérmese otthonában maradtunk alul egy „fél” góllal, ám ez is három pontot jelentett a Jászberénynek.

Jászberényi FC–Füzesgyarmati SK 10 (10)

Sikeres bajnoki főpróbát tartottunk

Sikeres bajnoki főpróbát tartott vasárnap a csapatunk, amely a megye I. osztálynak megfelelő, román IV. ligás Livada gárdáját múlta felül gólzáporos 90 percet produkálva.

Füzesgyarmati SK–Unirea Embrak Livada (romániai) 92 (51)

Taksonyban tudtunk nyerni

Szombaton délután az NB III-as labdarúgó-bajnokság Közép csoportjában szereplő Taksony otthonában volt jelenése a csapatunknak. Az első félidő a pálya rejtelmeinek felfedezésével telt, a másodikban már játék, helyzet és gól is volt. Ez utóbbiból hármat is rúgtunk, mégis szűken nyertünk!

Taksony SE–Füzesgyarmati SK 12 (00)

Döntetlent értünk el a Kórház utcában

Döntetlenre végződött csapatunk szerda délutáni tesztmérkőzése Békéscsabán. A Kórház utcai stadionban az NB II-es megyeszékhelyi gárda várt a fiúkra, igaz a kezdőjükben figyelembe vett labdarúgók közül többen is felmentést kaptak erre a 90 percre. Ettől persze még erős alakulattal kellett felvenni a versenyt, de ahogyan a 2–2-es végeredmény mutatja, álltuk a sarat.

Békéscsaba 1912 Előre–Füzesgyarmati SK 22 (00)

Fáradt csapatok meccseltek

A második hazai mérkőzésünket is kapott gól nélkül hozta le a csapatunk, amely szombaton Lukács Zsombor büntetőjével és Popescu Robert akciógóljával legyőzte a megye I. osztályú bajnokot.

Füzesgyarmati SK–Békéscsaba 1912 Előre II. 20 (10)

Félóra után elveszett a kezdeti lendület

Vereséggel zárta a második tesztmeccsét a csapatunk. Szerdán délután az NB II-be visszajutó Szeged vendégei voltunk, amely frissebbnek és lendületesebbnek bizonyult.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Füzesgyarmati SK 50 (20)

Hárman is duplázni tudtak

Magabiztos győzelemmel kezdte az edzőmérkőzések sorát csapatunk. Székely Dávidék a szombat délelőtti találkozón 8 gólt rúgtak a Gödöllőnek, amely a Pest megyei I. osztály legutóbbi ezüstérmese volt.

Füzesgyarmati SK–Gödöllő SK 80 (40)