FSK II.

Gólfesztivál a tavaszi nyitányon

Szombaton a második számú csapatunk számára is kezdetét vette a tavaszi évad. Nyéki Szabolcs tanítványai hazai környezetben, zárt kapuk mögött, a tartalékos Pusztaföldvár ellen rendeztek gólfesztivált.

Füzesgyarmati SK II.–Pusztaföldvári SZSE 10–0 (3–0)

Elúszott az őszi bronzérem

A negyedik helyen telel a második csapatunk, miután a megye III. osztályú bajnokság idényzáró fordulójában, hazai közönség előtt elveszítette a bronzmérkőzést.

Füzesgyarmati SK II.–Méhkeréki SE 1–3 (0–2)

Bravúr idegenben

Fontos győzelmet aratott szombaton a második számú csapatunk, amely a megye III. osztály rangadóján Eleken győzött a házi gólkirály, Komáromi Richárd duplájával. A sikerrel változatlanul a dobogóról várhatjuk a Méhkerék elleni hazai évzárót.

Eleki USE–Füzesgyarmati SK II. 0–2 (0–0)

Jól küzdő ellenfelet győztünk le

Magabiztos hazai győzelemmel folytatta szereplését a megye III. osztályú bajnokságban szereplő második csapatunk. A srácok ezúttal az U14-es gárdával Sényő szereplő edzőjüket nélkülözve múlták felül a Telekgerendást és mivel a nagy ellenlábas Elek szabadnapos volt, visszavették tőle a dobogós helyet.

Füzesgyarmati SK II.–Telekgerendási SC 5–0 (1–0)

Súlyos vereség Szabadkígyóson

Második számú csapatunk a megye III. osztályú labdarúgó-bajnokság 10. fordulója szombati rangadóján nagy vereségbe szaladt bele Szabadkígyóson. A hozzánk hasonlóan nyáron összeálló házigazdák tíz góllal múlták felül Nyéki Szabolcs tartalékos alakulatát.

Szabadkígyósi SZSCFüzesgyarmati SK II. 100 (40)

A vártnál nehezebben ment

Ha nem is ment karikacsapás módjára, de a hetedik győzelmét is megszerezte hétvégén a megye III. osztályban szereplő csapatunk. Nyéki Szabolcs alakulata a mérkőzés előtt ötven százalékos teljesítménnyel álló Békéssámsont fogadta és múlta felül.

Füzesgyarmati SK II.Békéssámsoni SK 31 (21)

Vállalható vereség a rangadón

Rangadót veszített a megye III. osztályú bajnokságban érintett második számú együttesünk. A fiúknak a hozzánk hasonlóan pontveszteség nélkül álló éllovas otthonában volt jelenésük.

Végegyházi SE–Füzesgyarmati SK II. 52 (3–0)

Győzelemmel hangoltak a rangadóra

A második számú együttesünk versenyre kell az NB III-as alakulattal a győztes mérkőzések tekintetében. Nyéki Szabolcs alakulata zsinórban hatodik bajnokiját is sikerrel vette vasárnap, ezzel pontszámban utolérte a szabadnapját töltő listavezetőt, amellyel rangadót vív az előttünk álló hétvégén.

Csabai AKFüzesgyarmati SK II. 28 (12)

Most kezdődik a bajnokság neheze

Ötből öt győzelemmel áll frissen alakított második számú együttesünk a megye III. osztályú bajnokságban. Nyéki Szabolcs alakulata Kötegyánban nyújtott egy átlagon felüli félidőt, ami elég volt ahhoz, hogy fölényesen nyerjen és megtarthassa százszázalékos teljesítményét.

Kötegyáni FCFüzesgyarmati SK II. 09 (07)

A negyedik is zsákban

Zsinórban a negyedik mérkőzését is behúzta második számú csapatunk a megye III. osztályú labdarúgó-bajnokságban. A gerlai vendégek nem állították túlságosan nehéz feladat elé Nyéki Szabolcs alakulatát a szombati találkozón.

Füzesgyarmati SK II.–Gerlai SE 111 (5–1)

„Átvirrasztott” első félidő után…

A harmadik mérkőzését is sikerrel vette második számú együttesünk, amely a megye III. osztályú labdarúgó-bajnokság szombati 3. fordulójában Zsadányban nyert jobb második félidei teljesítményt nyújtva, Komáromi Richárd Gábor négy találata révén.

Zsadany KSE–Füzesgyarmati SK II. 2–4 (1–1)

Gáláztak a srácok

Második bajnoki mérkőzését is sikerrel vette a második számú csapatunk, amely a szombat délutáni hazai premierjén a Nagybánhegyest múlta felül imponáló különbséggel. A siker értékes, ám messzemenő következtetéseket korai lenne belőle levonni, mert a kiemelkedő tudású ellenfelek még előttünk állnak.

Füzesgyarmati SK II.Nagybánhegyesi RSE 100 (50)

Sikeres rajtot vett a második csapatunk

Vasárnap győzelemmel mutatkozott be második számú csapatunk a megye III. osztályú bajnokságban. A fiúknak a hozzánk hasonlóan nyáron összeálló Pusztaföldvár otthonában volt jelenésük a nyitányon, ahol ötgólos győzelmet arattak.

Pusztaföldvári SZSE–Füzesgyarmati SK II. 0–5 (0–2)

Elfáradtunk a második félidőre

Hazai debütálását tartotta szombaton a frissen szerveződött második számú csapatunk, amely derekasan küzdött a hajdúsági második vonalban érdekelt Báránd ellen, még sem jutott sikerélmény a fiúknak.

Füzesgyarmati SK II.Báránd KSK 23 (21)

Sok mozaik vár még beillesztésre

Az újonnan szerveződött második számú csapatunk első felkészülési mérkőzését játszotta szombaton Bihartordán. A Hajdú-Bihar megyei harmadik vonalban szereplő házigazdák az egálra hozott első 45 perc után valósággal lelépték a fáradni látszó alakulatunkat.

Bihartorda KSEFüzesgyarmati SK II. 104 (22)