„Zaza” a negyedik évét kezdi el

„Zaza” a negyedik évét kezdi el

Folytatódnak az egyeztetések a következő évi csapat kialakítása kapcsán. Ennek eredményeként újabb meghatározó játékosunkkal, Pataki Lajos Zalánnal jutott közös nevezőre a menedzsment. A 24 esztendős labdarúgó a negyedik évét kezdheti gyarmati kötelékben és az eddigi teljesítménye garanciát jelent arra, hogy a bal oldali védő-, vagy éppen a szélső poszt alkalmas lesz akár magasabb szintű feladatok ellátására is.

– Nagyon jól érzem magam Gyarmaton, éppen ezért könnyen egyezségre jutottunk a vezetőkkel a folytatást illetően. Több csapatnál is megfordultam már, de a korábbi állomáshelyeimen sehol sem volt ilyen jó légkör és baráti miliő. Biztos vagyok benne, hogy erős csapatot fogunk alkotni az előttünk álló évben is! Remélhetőleg elérjük a célunkat és az NB II-ben játszhatunk majd, ha pedig nem így történne, akkor a bajnoki cím jelenti majd a kihívást, amit képesek leszünk megszerezni a pályán – fogalmazott a „Zaza” becenévre hallgató játékosunk.
A többiekhez hasonlóan Pataki Zalán is nehezen élte meg a pandémia időszakát. Az elmúlt hetekről a következőket mondta.
– A határ túloldalán sokkal súlyosabbak voltak a korlátozások, mint itt. Nem igazán tudtunk kijárni, az időm jelentős részét a párommal töltöttem, szinte csak az edzéseket végeztem házon kívül. Nem volt könnyű időszak, de bízom benne, hogy lassan visszatér az élet a korábbii kerékvágásba. Nagyon hiányoznak a közös gyakorlások és a mérkőzések, sportolóként még nem volt részem ilyen hosszú kényszerű szünetben, várom már hogy újra induljon a munka a klubon belül is – tette hozzá a 77-esünk.