Szebi hosszabbított, Ákos és „BB” eligazol

Szebi hosszabbított, Ákos és „BB” eligazol

Achim Sebastian Zoltán személyében újabb kulcsemberünkkel hosszabbította meg az együttműködést a szakmai stábunk. A megállapodás értelmében a 33 esztendős jobb oldali védő a 2020/21-es bajnoki évben is a csapatunkban kamatoztatja majd rutinját.

– Bosszantó, de sajnos nem tudtuk kiharcolni a bajnoki címet, ugyanakkor az alapcélt, a dobogós helyezést gondmentesen teljesítettük lelkes szurkolóink támogatásával, akik minden meccsen a csapattal voltak. Remélem, hogy ugyanaz a remek hangulat jellemzi majd a következő évet, ami a mostanit. Érzem, hogy rejlenek még tartalékok a csapatban, ez külön is motivál, függetlenül attól, hogy végül melyik osztályban indulhatunk – mondta el a román és magyar élvonalbeli múlttal is rendelkező labdarúgó.
Szebi reményei szerint, amennyiben az NB III-ba nyerünk besorolást, akkor hasonló színvonalú csapatban küzdhet majd a bajnoki címért, ha pedig osztályt válthatunk, az talán még nagyobb kihívást jelent számára. A kényszerű hosszú foci nélküli időszakot otthonában töltötte és még egy új hobbit is talált magának.
– A karantén időszaka abból a szempontból jól jött, hogy a családom felé több éves adósságot sikerült törlesztenem. Kezdettől odahaza edzettem és készültem a bajnokság folytatására. A felszabaduló időben belekóstoltam a bonszai fák gondozásába, amit teljesen megkedveltem, s hamarosan néhány újabb darabbal gazdagodhat a gyűjteményem – tette hozzá Szebi.
Miközben a védelem jobb oldala továbbra is stabil maradhat, addig a belsejében biztosan történnek változások, hiszen Vincze Ákos és Benkő-Bíró Norbert is távozik a klubtól.
– Nagyszerű két szezont töltöttem el a csapatnál, e közben rengeteg szép emléket szereztem és remek embereket ismertem meg. Köszönök mindent, egyben sok sikert szeretnék kívánni srácoknak és a szakmai stáb valamennyi tagjának! – fogalmazott Ákos.
A „BB” becenévre hallgató játékosunk így búcsúzott el Gyarmatról:
– Az élet úgy hozta, hogy elhagyom a csapatot, ahol remek embereket és sporttársakat ismertem meg. Borzasztóan sajnálom, hogy nem sikerült az első helyen végeznünk, pedig egész évben ezért küzdöttünk. Ha nem sikerül magasabb szintre lépni, azzal rengeteg befektetett munka veszne kárba, de nyilván valamiért így kellett történnie. Sok sikert kívánok a fiúknak és azt, hogy érjék el a céljaikat – mondta el Norbi.