Vereség Putnokon

Vereség Putnokon

A második helyezett Putnok otthonában nem termett pont  csapatunk számára az NB III-as labdarúgó-bajnokság vasárnapi 29. fordulójában. Az első húsz percben túlságosan nagy hátrányt szedtünk össze, amit később összeszedettebb játékkal sem tudtunk ledolgozni.

Putnok FC–Füzesgyarmati SK 42 (31)

NB III-as labdarúgó-mérkőzés. Putnok, 150 néző. Vezette: Kovács Tamás (Bőhm Ármin, Kulcsár Dániel).

Putnok: Pápai – Sághy, Gellén, Lőrincz (Juhos, 66.), Arday – Vajda (Sipos, 84.), Dobrovolszki, Buda (Kiss K., 72.), Nemes – Galacs (Sramkó, 72.), Nagy Zs. (Szabó Zs., 46.). Vezetőedző: Szala Ákos.
Füzesgyarmat: Fildan – Achim Á., Raducu, Vasziljevics (Urbanowski, 64.), Pataki (Csukodi D., 85.)– Kis Sz., Bódis – Szabó B. (Orovecz, 75.), Achim S. (Bartók, 64.), Szilágyi M. (Virág,, 75.) – Popescu. Vezetőedző: Szabados Tamás. Szakmai koordinátor: Boros Tibor.
Gólszerző: Sághy (2., 65.), Lőrincz (19.), Nagy Zs. (30.), ill. Szilágyi M. (33.), Popescu (69.).

Egy gyors kontraakció végén már a 2. percben előnyt szerzett a hazai csapat Sághy révén. A Putnok irányította a játékot és a 19. percben Lőrincz bombagóljával tovább növelte előnyét. Ezután többet vállaltunk, de az eső által felázott talajú pályán sok technikai hibát vétettünk. Félórányi játékot követően pedig Nagy Zsolt egy újabb kontratámadás után már a harmadik borsodi találatot jegyezte. Beadásokkal, kapu elé ívelésekkel kerestük Popescut, a 33. percben egy ilyen szituáció előzte meg Szilágyi szépítését is.

A második félidő már kiegyenlítettebb játékot hozott, de a csúszós talajon sok volt a technikai hiba mindkét részről. A játékrész közepén megélénkültek kicsit a csapatok, ez eredményezte a gyors gólváltást is. A 65. percben labdaszerzésből indult a hazai kontra, melyet Sághy értékesített. Négy minutával később Pataki lapos beadásába pörgetett bele a hosszú saroknál becsúszva Popescu, ezzel pedig a végeredmény is kialakult, ami fedte a 90 percet.

Jó: Sághy, Buda, ill. Popescu, Szilágyi M.

Boros Tibor:Húsz percnyi előnyt adtunk a jó képességű ellenfélnek. Bíztam benne, hogy összeáll a védekezésünk, de nem igazán sikerült, pedig idegenben két rúgott gól más esetben már pontot ér. Sajnos most ilyen passzban vagyunk, ám nem adjuk fel!