Vasárnap is győzelem a cél!

Vasárnap is győzelem a cél!

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság Keleti csoportja élén álló csapatunk a vasárnapi 11. forduló keretében hazai pályán szerepel. A Lázár Gyula Városi Sporttelepre az Ózd látogat, amelyet a kötelező utánpótlásban megmutatkozó hiányosságai miatt 6 büntetőponttal sújtott az MLSZ, így pedig a sereghajtó helyre csúszott a tabellán.

A felgyülemlett problémák hatására Várhidi Péter vezetőedző segédje, Kostorják Zsolt hét közben benyújtotta lemondását, és távozott a klubtól. A borsodi gárda háza táján kialakult helyzet sajátos, de a pályán elért eredményei sem éppen szokványosak. Tíz mérkőzés után nyolc döntetlennel (melyből öt gól nélküli) és két vereséggel áll, ami azért masszív társaság benyomására utal.
Tisztában vagyunk azzal, hogy a nehézségeik ellenére a legjobb csapatukkal érkeznek a vendégek – mondta Boros Tibor szakmai koordinátor. – Úgy gondolom, jó néhány évtizede nem volt példa arra, hogy ilyen kicsiny különbség legyen az első és utolsó helyezett között. A vendégek eredményei azonban bizonyították, hogy bárkire képesek veszélyt jelenteni, nem vehetjük félvállról tehát a vasárnapi mérkőzést.
Ami a kilencedik lehet a sorban, melyet győztesen vívunk meg. Az erőviszonyok alapján erre jók a kilátásaink, persze azért fő az elővigyázatosság!
Teljes kerettel készültünk a héten. Mindenképpen szeretnénk folytatni a győzelmi sorozatunkat, hogy megfelelő önbizalommal és minél kedvezőbb pozícióban tudjunk nekivágni az idény finisének, amikor is szintén nagyon nehéz mérkőzéseink lesznek a bajnokságban, illetve a Magyar Kupában tette hozzá Boros Tibor.

NB III Keleti csoport, 11. forduló
Október 20., vasárnap, 14.00.

Füzesgyarmati SK–Ózdi Kohász SC
Vezeti: Nazsa Tamás (Tőkés Róbert, Szabó Ferenc Szilárd).

Kép: Máriusz és Pataki Zaza vasárnap is sokat tehet a mérlegünk további javításáért. Fotó: Erdős Csaba