Van még hova fejlődnünk

Van még hova fejlődnünk

Második tesztmérkőzését is elveszítette csapatunk, amely szerda este Algyőn játszott az NB III Közép csoportjának harmadik helyén álló SZEOL SC ellen. A Tisza-partiak az első félidőben kétgólos előnyre tettek szert, amit szünet után is megőriztek.

SZEOL SC–Füzesgyarmati SK 31 (20)
Felkészülési labdarúgó-mérkőzés, Algyő.
Füzesgyarmat:
Ivicsevics – Vincze, Szász, Raducu (Nagy T., 46.), Pataki (Szilágyi, 60.) – Achim, Villand (Kinczel, 46.) – Styecz, Pölöskei (Bartók, 65.), Lukács (Boka, 70.) – Popescu (Kisari, 46.). Szakmai koordinátor: Boros Tibor.
Gólszerző: 
Péter, Forró, Beretka, ill. Styecz.

[metaslider id=87338]

Székely Dávid betegség, Toca Bogdan, Kis Szabolcs és Balogh Alex sérülése miatt nem szerepelhetett és Fildan Calin játékát sem kockáztatta meg a szakvezetés.
A
hiányzók ellenére a gyarmatiak játéka összeszedettebb volt, mint pár napja Kispesten. A szegediek többet birtokolták a labdát, de egyéni is hiba kellett ahhoz, hogy vezetést szerezzenek a félidő derekát átlépve. A Tisza-partiak többször is jól használták ki a gyarmatiak helyezkedési hibáit és egy ilyen akciót vezetve érték el a második találatukat. A második félidőben a folyamatos cserék némileg hátráltatták a folyamatos játékot, de összességében a találkozó összképe nem változott. Veszélyesebben voltak a pályaválasztók, míg a vendégek erejéből csak egy-egy szórványos támadásra tellett Styecz Milán jóvoltából, aki a szépítő gólt is harcosságának köszönhetően hozta össze a 75. percben.
Mindent egybevetve a gyarmatiak játéka továbbra is olajozatlanul működött, a szegediek frissebbek, ötletesebbek voltak, nem érdemtelenül nyertek.
Boros Tibor: –
Az eredmény teljesen reális, a csapatom elég messze volt még a minimálisan elvárt szinttől is. De legyünk pozitívak: látjuk, hogy hová lehet és kell is fejlődnünk!

Kép: Styecz Milán akarása dicsérhető volt