Faggyas Milán aláírt csapatunkhoz

Faggyas Milán aláírt csapatunkhoz

Az előző esti SZEOL SC elleni tesztmérkőzést követően, csütörtökön két edzéssel folytatta a felkészülést a csapatunk, melynek személyi állománya új szerzeménnyel gyarapodott. Boros Tibor szakmai koordinátor Faggyas Milánnal csapott tenyérbe, aki a liga konkurens Tiszaújváros együtteséből tette át a székhelyét.

A 29 esztendős támadó tekintélyes pályafutást tudhat maga mögött U18-as válogatottsággal, 46 élvonalbeli, 47 NB II-es és 100-nál több NB III-as mérkőzéssel. Miskolcról a DVTK-ból indult a karrierje, ott is mutatkozott be az élvonalban, miután visszatért egy kétéves debreceni kitérőből. Azután Ausztriában légióskodott rövidebb időszakokra, majd 2012-ben szerződött a Bp. Honvédhoz. A sorban Szolnok és Sopron következett, 2014 őszén Pápán térhetett vissza az NB I-be. Kaposvár, Kazincbarcika és Hódmezővásárhely érintésével került tavaly télen Tiszaújvárosba, ahol kiváló tavaszi idényt tudhatott maga mögött, 9 találattal „fűszerezve”. Az őszi idény csapatának és neki sem sikerült ilyen jól, ezért gondolta úgy, hogy vált, és elfogadja az invitálásunkat.
Lesz még egy régi-új játékosunk az előttünk álló szezon során. Urbán Sándor február közepén végzi el az ősszel megkezdett tűzoltó iskolát, a passzív kerettagsága ekkor válik újból aktívvá.
Mindkét labdarúgónak sikeres szereplést kívánunk!

Kép: Boros Tibor és Faggyas Milán megegyezett a közös folytatásról