Vajda Roland érkezett Pataki Zaza helyére

Vajda Roland érkezett Pataki Zaza helyére

Putnokról érkezik csapatunk 13. nyári új szerzeménye. A váratlanul külföldre távozó Pataki Lajos Zalán utódját találtuk meg a borsodi ligakonkurensnél Vajda Roland Rafael személyében.

Pataki Zaza a külföldön munkát vállaló párját követi, és próbál tőlünk nyugatabbra állást, illetve csapatot találni magának. A menedzsment szerencsére gyorsan pótolta őt, bár az utód számára komoly kihívást jelenthet, hogy a gárda egyik alapemberét kell majd feledtetnie.

A 21 esztendős balszélső, Vajda Roland Kecskeméten nevelkedett, két évet a Nyíregyháza utánpótlás műhelyében is pallérozódott, mielőtt 2018 nyarán a felnőttek között is bemutatkozott Kazincbarcikán, az NB II-es gárdában. A bal lábas labdarúgó félév múltán Putnokra igazolt, ahol kihagyhatatlan játékosává vált a harmadik vonalban érdekelt alakulatnak. Ezért is hívta vissza tavaly nyáron a Barcika, de ott nem tudott helyet követelni magának, így idén tavaszra ismét Putnokra került, ahol mindössze két bajnokin léphetett pályára a vírushelyzet miatt.
A friss szerzeménytől a vezetők azt várják, hogy a szélről hatékonyan támogassa az akciókat és persze góljaival segítse a csapatot a minél eredményesebb szerepléshez.