Továbbra is „félárbocon” a csapat

Továbbra is „félárbocon” a csapat

A csapatunkat sújtó influenzajárvány, valamint különböző iskolai elfoglaltságok miatt a hétfői edzésen változatlanul csak a játékosállomány fele állt a szakmai stáb rendelkezésére.

A vírus által ágynak döntött labdarúgókhoz csatlakozott Styecz Milán és az amúgy is sérült Balogh Alex, Szilágyi Máriónak pedig a körmét vették le a lábujjáról, amely elfertőződött. A próbajátékon lévők közül Kisari Tibor betegedett le, Boka Benjamint iskolai vizsgája tartotta távol, viszont a többiekkel gyakorolt egy 19 éves marosvásárhelyi fiatalember, akiről hamarosan többet is felfedünk. Mivel az edzői tanfolyamra járó Popescu Robert és Raducu Sorin elkéredzkedett a foglalkozás végéről, így a napi edzést mindössze nyolc játékos fejezte be.
– Problémáink ellenére nem mondjuk le a szerdai tesztmérkőzést, jelen állás szerint a nem betegség miatt hiányzókkal kiegészülve, tizenhárom emberrel el tudunk utazni Nyírbátorba mondta el Boros Tibor szakmai koordinátor, aki a hétvégén maga is az ágyat nyomta, de hétfőn már ő maga vezényelte a tréninget.