Tiszaújvárosból érkezik játékmester

Tiszaújvárosból érkezik játékmester

Csapatunk menedzsmentje tovább folytatja a tárgyalásokat a következő évi keret kialakítását illetően. Ennek eredményeként egy újabb kulcspozíciót, az irányító posztot sikerült megnyugtató módon betölteniük.

Legújabban a ligakonkurens, Tiszaújváros alapemberével, Hussein Shadival erősítettük meg a sorainkat. A 27 esztendős játékmester nem egy „vándormadár” típus, hiszen zsinórban hat szezont húzott le a Tisza-partiaknál, azt megelőzően négyet Létavértesen és mindannyit a harmadik vonalban.

Csapatunkban kvalitásai és posztja alapján is kulcsszerepet szán neki a szakvezetés. Érdekesség, hogy Shadi az ellenünk megvívott korábbi bajnoki mérkőzéseken meglehetősen sok borsot tört már az orrunk alá. A 2018-19-es bajnokság utolsó gyarmati meccsén az ő két góljával fordítottak a borsodiak és vitték el a három pontot, egy évvel korábban pedig az előkészítésben jeleskedett ellenünk.

További hír, hogy két felkészülési találkozónkon is megváltozik az eredetileg tervezett ellenfél. A romániai járványügyi helyzet kedvezőtlen alakulása miatt a határon túli csapatok elmaradnak, helyükbe a stáb szombatra még keresi a lehetséges partnert, a július 26-i bajnoki főpróbára pedig a Körösladány érkezik majd 17 órás kezdéssel.