Terv szerint alakult minden

Terv szerint alakult minden

Gól nélküli döntetlent ért el a Jászberény gyöngyösi albérletében csapatunk, amely taktikus célfocival teljesítette a 26. fordulóra kitűzött célt, a pontszerzést.

Jászberényi FCFüzesgyarmati SK 0–0
NB III-as labdarúgó-mérkőzés. Gyöngyös, 150 néző. Vezette: Kiss Anikó Tünde (Molnár Alex, Sebestyén László).
Jászberény: Menczeles – László, Szanyi, Hevesi-Tóth, Kis B. – Lukács (Kürti, 89.), Tisza, Túri (Patócs, 70.), Ludasi – Nagy R. (Bálint, 75.), Farkas J. Vezetőedző: Arany László.
Füzesgyarmat: Fildan – Styecz, Nagy T., Raducu, Varga M. – Hajdu, Vincze – Pataki (Bajnók, 75.), Kis Sz. (Sipos, 82.), Bakk – Lukács (Zádori S., 90.). Szakmai koordinátor: Boros Tibor.

Az első félidőben kiváró játékot játszottak. Saját térfelünkön jól levédtük a területeket, a jászberényiek helyzetet sem tudtak kialakítani, a másik oldalon viszont egy-két kontra érhetett volna célba. Bakk Ádámot egy centerezés talált tisztán az ötös vonalán, de fölé fejelte a ziccerét, majd Kis Szabolcs lépett ki a jobb összekötő helyén, és a lövését Menczeles hárította lábbal. Kiss Anikó játékvezetőnek is akadt egy erősen véleményes döntése a 2. percben, amikor Hajdu indításával Lukács lépett ki ziccerben, és a hazai védő csak szabálytalanul tudta szerelni 17 méterre a kaputól, de a sípja néma maradt, ezzel egy ígéretes szabadrúgástól, illetve egy emberfórtól fosztott meg bennünket.
Szünet után meddő mezőnyfölénybe került a hazai csapat, amely dominálta a játékot, de helyzetbe nem tudott kerülni. Mi leginkább a védekezést részesítettük előnyben, de abban magabiztosak voltunk. A meccs utolsó negyedére feljebb toltuk a hátsó alakzatunk, sikerült néhány gyors ellenakciót is vezetnünk, de az utolsó passzok rendre nem sikerültek, így végül gól nélkül ért véget a találkozó.
Jó: Hevesi-Tóth, Menczeles, Szanyi, ill. Raducu, Varga M., Vincze, Hajdu.
Boros Tibor: – Az elmúlt hét után a lényeg a sorok rendezésén volt. Alapjában véve a mai csapat megvalósította azt, amiért jöttünk, reagáló célfutballt játszottunk, ami kevésbé volt szórakoztató. Kis szerencsével nyerhettünk is volna, de úgy gondolom, hogy reális, egyben vállalható eredményt értünk el.

Címlapon: Vincze Daniék becsülettel tették a dolgukat, s ennek pontszerzés lett a jutalma. Fotó: Monori SE/Facebook