Súlyos vereség Szabadkígyóson

Súlyos vereség Szabadkígyóson

Második számú csapatunk a megye III. osztályú labdarúgó-bajnokság 10. fordulója szombati rangadóján nagy vereségbe szaladt bele Szabadkígyóson. A hozzánk hasonlóan nyáron összeálló házigazdák tíz góllal múlták felül Nyéki Szabolcs tartalékos alakulatát.

Szabadkígyósi SZSCFüzesgyarmati SK II. 100 (40)
Megye III. osztályú labdarúgó-mérkőzés. Szabadkígyós, 100 néző. Vezette: Nagy Zoltán.
Füzesgyarmat II.: Láposi Zs. Nagy A., Vámos A., Homoki (Vámos S.), Dóczi, Szőke, Nagy I. (Polgárdi), Kovács M. (Láda), Blága (Kádár), Szekeres, Komáromi. Edző: Nyéki Szabolcs.
Gólszerző:
Maglóczki 3, Magyari 3, Csiernyik M. 2, Sebestyén M., Matuska. Jó: Láposi, Komáromi.

A hazaiak már az elején betaláltak, jelentősebb előnyre azonban csak a szünet előtt tettek szert. A második félidőt is góllal indította a Szabadkígyós, azonban itt is csak az utolsó 20 percben tudott erőt demonstrálni, addigra elfáradt a csapatunk és szétesett a játéka.
Nyéki Szabolcs: Ma olyan érzésem volt, mintha a kis piros versenyezne az intercity ellen. Ellenfelünk magasan a legjobb csapat a bajnokságban, sokkal feljebb is megállná a helyét! A mi részünkről négy hónapnyi történetünk után most ennyire tellett. Rosszul jött ki, hogy sok volt a hiányzónk, de nem ezen múlott!

Kép: Próbálkoztunk, de nem volt kellő átütőerőnk a magabiztos bajnokaspiráns ellen. Fotó: Szabó Zsolt