Popi is máshol folytatja

Popi is máshol folytatja

Két és fél éves gyarmati szerepvállalás után távozik csapatunk középcsatára, Popescu Gheorghe Robert. A hírt maga a 29 éves támadó jelentette be, aki hazatér Romániába és a zuhanyhíradó szerint Kinczel Ervin klubtársa lehet a zilahi harmadik ligás együttesben.

Kiváló döntést hoztam, amikor Cigándról ide igazoltam, hiszen nagyon jó közösségbe kerültem. Mindvégig remekül éreztem magam itt, a szurkolókkal is baráti viszonyt ápoltam mondta el a Popi becenévre hallgató játékos.
A csúcséket játszó támadó a Gyarmaton töltött időszakban 48 bajnoki és 3 kupamérkőzésen lépett pályára, ezeken 17 gól tett a közösbe és nagy szerepe volt a csapatunk felemelkedésében.
Két és fél év után sajnálom itt hagyni Gyarmatot, de sok szerencsét kívánok a srácoknak a kitűzött célok eléréséhez! tette hozzá. Valamiért nem úgy ment ősszel a játék, ahogyan azt magamtól elvárnám, ezért új kihívások után nézek. Nagyváradi vagyok, szeretném otthon tölteni a tavaszi idényt valamelyik közeli csapatban, azután majd meglátjuk mit hoz a jövő.
Popi, köszönjük a klubért tett fáradozásaidat, és sok sikert kívánnunk a további pályafutásodhoz!

Kép: Ha hinni lehet a pletykáknak, Popi követheti Kinczel Ervint a zilahi csapatba. Fotó: Nagy Marcell