Boldog születésnapot, Csabi!

Boldog születésnapot, Csabi!

Ma ünnepli 36. születésnapját csapatunk erőnléti edzője, Hajdu Csaba. Csabi köszöntése kissé rendhagyó módon történik, hiszen 12 esztendőnyi gyarmati munkát követően elköszönt a stábtól és a játékosoktól.

Az élet úgy hozta, hogy a munkahelyi feladataim a korábbiaknál lényegesen több időmet emésztik fel, ebbe pedig már a vasárnapra eső mérkőzések a hosszú utazásokkal együtt nem férnek bele – indokolta a döntése hátterét a szakember, aki 2002től tevékeny részese volt annak a történelmi felemelkedésnek, amit a csapat produkált a megye II. osztálytól az NB III-as pontvadászat éléig.
Állítása szerint nem volt könnyű meghoznia ezt a döntést, de az élet rákényszerítette.
Most jött el az idő, amikor első helyen áll a csapat. Nem volt érzelemmentes a váltás, de meg kellett hoznom, sok álmatlan éjszaka alatt érlelődött meg bennem a dolog. Igyekeztem mindent mérlegre tenni, a 3 éves lányomnak is egyre nagyobb szüksége van rám, szeretném például én magam megtanítani kerékpározni mondta el a szakember, aki nem szeretne végleg hátat fordítani a labdarúgásnak.
Csabi közmegelégedésre végezte a dolgát, a játékosaink kondicionális téren mindig kiváló állapotban voltak, nyilván nem lesz könnyű pótolni.
Tucatnyi évet töltöttem el Gyarmaton, kevés ember tett bele annyi energiát, mint mi ketten Boros Tibivel tette hozzá. Ebben az időszakban sok szép emléket kaptam, a legutóbbi fél év során átlagon felül teljesített a csapat, ami rendre párosult három-négy extra egyéni teljesítménnyel is. Kívánom a srácoknak, hogy nyerjék meg a bajnokságot és írjanak újabb sporttörténelmet! Én magam sem szeretnék kiesni a foci vérkeringéséből. Nem rivaldafényre van szükségem, de szeretnék edzéseket tartani valahol, hogy hozzátehessem az elképzeléseimet, a fociról alkotott filozófiám a munkához. Szívesen tanulnék egy tapasztalt edző mellett is, mert a foci állandóan változik, amit csak folyamatos képzéssel lehet követni.
Csabi, boldog születésnapot, sok sikert a további pályafutásodhoz, és persze mindenért hálás köszönet!