Pölöskei Petiék várnak ránk

Pölöskei Petiék várnak ránk

Újabb idegenbeli edzőmeccs vár szombaton délután a csapatunkra. Az NB III Közép csoportjában szereplő Taksony vendégei leszünk szombaton 18 órától.

Ellenfelünk a legutóbbi évet a 12. helyen zárta, és arról ismert, hogy előszeretettel igazol tőlünk játékost. Így volt ez télen Balogh Alex esetében, most pedig Pölöskei Péterrel és Szilágyi Márióval, az „ellentételezést” pedig Meiszter Márk jelentette.
A szerdai Kórház utcai találkozóhoz hasonlóan a terhelés megosztásán lesz a hangsúly. Akik Békéscsabán kevesebb időt töltöttek pályán, most lehetőséghez jutnak, és persze mindez fordítva is igaz mondta a találkozóval kapcsolatban Csillag László vezetőedző.
A stáb elképzeléseit legfeljebb a sérülések húzhatják keresztül, a szerdai teszt ugyanis Székely Dávid és Katona György bokáján sem múlt el nyomtalanul.
A csabai találkozó összbenyomása megfelelő volt, de rátapintott a hibáinkra is, amik csak ilyen szintű csapatok ellen ütköznek ki. A jelentőségét tekintve a Taksony elleni meccs hasonló lesz, jövő héttől azonban már a kilencven perces terhelés kerül előtérbe és a taktikai elemek tovább finomítása utalt a következő napok tartalmára Csillag László.