Nincs komoly baj „Vinya” térdével

Nincs komoly baj „Vinya” térdével

Az Orosháza elleni tesztmeccs hellyel-közzel a tervek szerint alakult szerda délután. Tulajdonképpen csak Vincze Dániel térdsérülése jelentett nem várt problémát, akit a második félidő közepén kellett váratlanul lecserélni.

– Egy ártalmatlan szituációnál léptem rosszul, beszúrt a térdem az oldalszalagomnál – mesélte érdeklődésünkre a játékos.
Míg a társak a mai délelőttöt sportorvosnál töltötték, addig a védő kórházban járt, ahol különböző vizsgálatokon vett részt.
– Röntgenen nézték meg, szerencsére nincs elváltozás, a szalag és a porc épp, így várhatóan csak négy-öt napot kell kihagynom. Ez idő alatt lézer- és nyirokkeringés-terápiás kezelésekre járok majd, azzal biztatnak, hogy hamarosan visszatérhetek a pályára tette hozzá „Vinya”.
A jó hír hallatán nem mehettünk el szótlanul anélkül, hogy meg ne kérdezzük: milyennek látja az új csapatot az előző év hasonló időszakához mérten?
Úgy érzem, hogy sokkal erősebbek vagyunk nem csak az állomány tekintetében, de rutin és egység terén is. Erősebbek, összeszokottabbak vagyunk, ami elősegítheti, hogy eredményesebb rajtot vegyünk és magasabbra helyezzük a mércét. Társaimmal egyetemben bizakodással várom a következő idényt… mondta sejtelmesen a védő.