Nem játszottunk alárendelt szerepet

Nem játszottunk alárendelt szerepet

NB III. Keleti csoport, 18. forduló

Kazincbarcika, 2021. november 21. 15:00 óra

Tartalékosan álltunk fel a listavezető otthonában, de megszálltuk a térfelüket, igyekeztünk lezárni a területeket a hazaiak támadói elől és kontrákkal veszélyeztetni. Az éllovas nehezen boldogult ezzel a hadrenddel, de az addigi egyetlen hibánkból a 28. percben megszerezték a vezetést. Nem változtattunk a stratégiánkon, továbbra is megnehezítettük a vendéglátók támadásépítését. A szünet után is csak átlövésekből tudták veszélyeztetni Ferenczi kapuját, de azok vagy célt tévesztettek, vagy hálóőrünk hárított nagyszerűen, ezért nyílt maradt a mérkőzés a hajráig. A 88. percben azonban véleményes tizenegyeshez jutott a Kazincbarcika, a nyáron onnan hozzánk igazolt Oltean ekkor kireklamálta magának a második sárga lapját is, kiállították. Kapusunk ugyan beleért a lövésbe, de sajnos hárítani nem tudta Süttő büntetőjét. Az idény végére sok sebből vérezve is tisztesen helytálltunk, és a pontszerzéstől sem álltunk messze, de ehhez nagyobb koncentráció és fegyelmezettség szükségeltetett volna.

Kolorcity Kazincbarcika SC – Füzesgyarmati SK 2-0 (1-0)

KBSC: Megyeri G. J. – Szemere B., Nagy J. P., Vladul S., Dvorschák G., Székely K. S., Süttő A., Ádám F. J. (Lukács G.), Laczkó M. (Kálmán Sz.), Márton A., Bartos J. ((Kristófi S.) vezetőedző: Varga Attila

Cserék: Fila K., Ignácz R., Kréti G., Kismarton B.

FSK: Ferenczi J. M. – Raducu C. S., Szántó M. S. (Sundas A.-A.), Lippai T., Pataki Z. L., Oltean S. A., Hussein S. (Márkus M.), Borbély Zs., Achim S. Z., Cigan C.-L. (Szilágyi Sz.), Popescu G. R. vezetőedző: Szabados Tamás, szakmai koordinátor: Boros Tibor

Cserék: Komáromi J., Molnár Sz. O.

Gólszerzők: Laczkó M. 28. p., Süttő A. 88. p. (11-esből)

Kiállítva: Oltean S. A. 87. p.

A mérkőzés jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/56/0/23706/18/1632196.html

BOROS TIBOR: – Mivel nem mi voltunk a mérkőzés esélyesei, így a csapattal szemben részben a stabilitás volt az elvárás, részben pedig a sérülések, eltiltások elkerülése. A szervezettséggel elégedettek lehettünk, de mivel mindhárom cserénket a kényszer szülte, illetve még egy piros lapot is kireklamáltunk, ezért a jövő hét még nehezebbnek ígérkezik.

VARGA ATTILA: – Nagyon nehéz dolgunk volt, az ellenfél deffenzív játéka rányomta a bélyegét a mérkőzés színvonalára. Elismerésem a csapat szellemiségéért, de az igazság az, hogy túl sok lehetőséget pazaroltunk el. Az akciókat be kell fejezni egy ilyen mélyen védekező csapat ellen, mert egyébként kontrák lehetőségét ajándékozzuk a másik csapatnak. Többet kellett volna egy az egyezni és a 16-oson belül jobb döntéseket hozni. Nagyon nehéz volt, de a mostani helyzetünkben az eredmény a legfontosabb.

Jók: Dvorschák G., Laczkó M., Nagy J. P., Süttő A., Székely K. S., ill. Ferenczi J. M., Raducu C. S., Sundas A.-A., Achim S. Z., Pataki Z. L.

Hajrá, ‘Gyarmat!

Fotó: Daru Andrea