Minden csapatrészbe érkezett új játékos

Minden csapatrészbe érkezett új játékos

Klubunk vezetősége szinte az egész nyarat a keret átalakításának szenteli. Csapatunkban minden korábbinál nagyobb játékosmozgás tapasztalható. Pillanatnyilag 16 új játékos érkezése tekinthető véglegesnek, a tavalyi bő 23-as keretből ugyanennyi labdarúgó igazolt el, vagy kereshet magának új klubot.

A héten is gőzerővel folytak az egyeztetések, nem is eredménytelenül, hiszen négy friss szerzemény érkezését jelenthetjük be. Hussein Shadi után újabb labdarúgó érkezett Tiszaújvárosból, ám ezúttal a védelem tengelyébe. A 190 centiméterre nőtt Lippai Tibor az utóbbi másfél évben tartozott az újvárosiak állományához, előtte a DEAC-ban vált NB III-as labdarúgóvá. A 22 éves védő pályafutása Szabolcsból indult, utánpótlás éveit a Vasasban és a Debreceni Labdarúgó Akadémián töltötte, felnőttként pedig a megye-egyben szerepelt egy-egy idényt Balkányon és Hajdúböszörményben, mielőtt bemutatkozhatott a harmadosztályban.
Egy másik konkurenstől, egészen pontosan Gyöngyösről is akad új játékos Árvai Ádám személyében. A 23 esztendős szélső Egerben nevelkedett, és karrierje jelentős részét ott is töltötte, csak két fél és egy teljes szezont játszott a Felsőtárkány, illetve a Gyöngyös csapatában.
Ugyancsak a szélen jelenthet erősítést Vincze Dávid József. A 22 éves labdarúgót a határon túlról szerződtettük, ahol a IV. ligás Pusztadaróci Recoltában szerepelt, de korábban Szatmárnémetiben a második vonalban is lehetőséget kapott Villand Robi egykori klubjában.
A támadósorba igazolt 19 esztendős Kiss Gergő Józsefnek is van hazai másodosztályú tapasztalata. Ő is a Balmazújvárosból érkező, négy tagúra bővülő kontingenst gyarapítja, és tavaly ősszel fix tagja volt a végül kizárt újvárosi alakulatnak.
A keretünk még mindig nem tekinthető véglegesnek, az augusztus végéig tartó átigazolási időszak során vélhetően további érkezőkről számolhatunk be.
Akadnak hírek a tavalyi játékosokról is. A télen hozzánk kerülő Ondrejó Tamás a Szegedi VSE NB III-as újonc gárdájában folytatja a karrierjét, míg Pataki Zalánt az osztrák amatőr ligában érdekelt SC Übelbach igazolta le.
A távozóknak köszönjük a csapatunkért tett szolgálataikat, az új fiúknak pedig sok-sok kiváló mérkőzést kívánunk gyarmati színekben!