Keserédes pontszerzés

Keserédes pontszerzés

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában döntetlenre hozta hazai mérkőzését csapatunk. Együttesünk mindkét félidő elején gólt kapott a Sényővel szemben, emiatt futnia kellett az eredmény után, de végül eredménnyel járt.

Füzesgyarmati SK–Sényő-Carnifex FC 22 (11)

NB III-as labdarúgó-mérkőzés. Füzesgyarmat, 100 néző. Vezette: Virág András Barnabás (Volentics Erik János, Gordos Árpád Mihály).

Füzesgyarmat: Fildan – Achim Á., Raducu, Oltean (Vasziljevics), Pataki – Achim S., Bódis, Kis Sz., Szilágyi (Virág) – Cigan, Popescu. Vezetőedző: Szabados Tamás. Szakmai koordinátor: Boros Tibor.
Sényő: Szondi – Klepács, Bodó, Jócsák (Sztankó), Fenyőfalvi (Fabu) – Kapcina K., Barta (Sógor), Farkas M., Matyi – Schmidt, Kapacina V. Edző: Imrő László, Fiumei Viktor.
Gólszerző: Oltean (25.), Raducu (86.), ill. Kapacina K. (5.), Oltean (48. – öngól).

Már az 5. percben megszerezték a vezetést a vendégek, miután egy röviden betett szöglet után Kapacina Kevin közelről mindenkit megelőzve csúsztatott a kapunkba. A folytatásban változatos mezőnyjáték folyt,  egyenlítésünk pedig a félidő derekát átlépve érkezett. Jobb szélről végeztünk el szabadrúgást, a középre érkező labdára Oltean emelkedett, aki 7 méterről fejelt a jobb kapufa tövéhez. A folytatásban akár fordíthattunk is volna, amikor Achim Szebasztián gólba tartó labdáját az egyik védő estében a könyökével a kapufára terelte, de elmaradt a büntető és még a szöglet is.

A második félidő megint balszerencsésen indult a számunkra, hiszen a 48. percben a menteni igyekvő Oltean lábáról saját kapujába pattant a játékszer, igaz a beadás már méteres lesről érkezett a tizenhatoson belülre. Ezt követően nyílt sisakos játék folyt a pályán. Egy 14 méteres közvetett szabadrúgásnál Fildan tartott meccsben minket, amit végjátékban ezt egyenlítéssel háláltak meg a mezőnyjátékosaink. A 86. percen a már támadót játszó Raducu Kis Szabolcs jobb oldali beadásánál bújt ki a védőközül és bólintott a hálóba.

A körülményeket figyelembe véve a döntetlen a Sényőre nézve hízelgő

Jó: Raducu, Bódis, Kis Sz., ill. Fenyőfalvi, Kapacina K., Kapacina V.

Boros Tibor:Mindkét félidő elején gólt kaptunk, ez érdemben befolyásolta a játék képét. Ilyen esetekben mindig vereséget szoktunk szenvedni, most legalább pontot szereztünk. Ez alapján akár elégedett is lehetnék, mégis kezd fogyni a türelmem, hogy már harmadjára nem tudunk győzni, mikor helyezésben is csatlakozhatnánk a közvetlen élmezőnyhöz.