Három hét után újra 3 pont

Három hét után újra 3 pont

Három hét után ismét győztes mérkőzést láthattak a füzesgyarmati nézők. Az NB III-as labdarúgó-bajnokság szombati 14. játéknapján az FSK az ősszel remekül szereplő Tiszafüred gárdáját múlta felül két góllal, a várakozásnál is magabiztosabb játékot nyújtva. Ezzel a 10. helyre léptünk előre a Keleti csoport tabelláján.

Füzesgyarmati SK–Tiszafüredi VSE 20 (10)

NB III-as labdarúgó-mérkőzés. Füzesgyarmat, 150 néző. Vezette: Dobai János (Bereczki Bence, Pálinkás Donát Ferenc).

Füzesgyarmat: Fildan – Bódis, Raducu, Toca, Pataki – Oltean – Achim S. (Orovecz, 93.), Kis Sz. (Bartók, 87.), Cigan – Kiss G. (Virág, 93.), Popescu (Szabó B., 93.). Vezetőedző: Szabados Tamás. Szakmai koordinátor: Boros Tibor.
Tiszafüred: Tajti – Szövetes K. (Háda, 74.), Baranyi, Fehér Zs., Karika (Barna V., 62.) – Mácsai, Tomola, Barzsó (Földi, 80.) – Tóth D., Szabó V. (Kertész, 80.), Skulka (Pintér, 62.). Vezetőedző: Dorcsák Zoltán.
Gólszerző: Cigan (10.), Popescu (88.). Kiállítva: Toca (91.).

Hazai szempontból jól indult a meccs, hiszen Achim S. jobb oldali beadásából Cigan már a 10. percben megszerezte a vezetést, egy jól irányzott fejessel. A folytatásban is szervezettebbek voltunk és többet kezdeményeztünk, a vendégeknek mindössze egyetlen lehetőségük akadt, azt is a Sorin elcsúszásának köszönhetik.

A második félidőben sem változott a játék képe, a vendégek valamivel többet birtokolták a labdát, de ez meddőnek bizonyult. Mi nem vállaltak fel kockázatot, néhány ígéretes akciót azonban így is vezettünk. A meccs utolsó lehetőségét Popescu váltotta gólra, aki Achim S. jobb oldali mértani pontosságú beadását bólintotta a kapuba. A végén mégis mi zártuk rossz szájízzel a találkozót, mert egy ártalmatlannak tűnő párharcot követően Toca a kiállítás sorsára jutott.

Jó: Cigan, Toca, Achim S., Kiss G. ill. Tomola, Fehér.

Boros Tibor: – A két belső védőnk visszatérésével visszanyertük a stabilitásunkat is, illetve helyzetkihasználásban is egyértelműen javultunk. Ez így együtt megérdemelt győzelmet eredményezett.