Ismét pont nélkül

Ismét pont nélkül

Nem termett pont a „mumusnak” tekinthető Diósgyőr II otthonában a csapatunknak, az NB III-as labdarúgó-bajnokság vasárnapi 13. játéknapján. A a hazaiak első két támadásából gólt kaptunk, utána pedig eredménytelenül futottunk az eredmény után.

Diósgyőri VTK II–Füzesgyarmati SK 30 (20)

NB III-as labdarúgó-mérkőzés. Miskolc, 100 néző. Vezette: Sándor Csaba (Piskóczi Viktor, Sztányi Tibor).

Diósgyőr II: Bánhegyi – Szűcs, Illés, Mrva, Kotula – Ivánka, Hegedűs – Oláh B., Vincze D., Balázsi (Molnár R., 82.) – Hetyei. Vezetőedző: Vincze Richárd.
Füzesgyarmat: Fildan – Urbanowski, Oltean, Vasziljevics, Pataki – Bódis – Achim S. (Szabó B., 63.), Kis Sz. (Szilágyi, 82.), Cigan (Bartók, 63.) – Kiss G. (Virág, 63.), Popescu (Orovecz, 63.). Vezetőedző: Szabados Tamás. Szakmai koordinátor: Boros Tibor.
Gólszerző: Oláh B. (4.), Hetyei (15., 76.).

Két védelmi megingást kihasználva már az első negyedórában tetemes előny birtokába került a lendületesen támadó fiatal hazai együttes. A 4. percben Oláh 11 méterről vette be lapos lövéssel Fildan kapuját, 11 minutával később Hetyei talált be. A mezőnyben változatos, kiegyenlített csata folyt, a félidő végére a kapujuk elé szorítottuk a Diósgyőrt, a lehetőségeket azonban rendre elhibáztuk.

A második félidőre a fiatalok vették át a főszerepet nálunk. Megmaradt a változatos küzdelem a pályán, de a helyzeteivel ezúttal is a borsodi csapat élt jobban, amely egy kiugratás után Hetyei második találatával lezárta az érdemi részét a találkozónak. Az utolsó pillanatig hajtottak a szépítésért, ezen a napon azonban nem volt szerencsénk a befejezésekkel, így a DVTK jobb helyzetkihasználásával megérdemelten nyert.

Jó: Hegedűs, Hetyei, Mrva, Bódis, ill. Pataki, Bartók, Kis Sz.

Boros Tibor:Az ad-hoc védelmünk csődöt mondott, a helyzetkihasználásunk zéró volt, így a végeredmény nem volt kérdéses.