Hét a hadrend finomítása jegyében

Hét a hadrend finomítása jegyében

A felkészülés harmadik hetét kezdte el hétfőn a csapatunk. A munka a szokásoknak megfelelően alakul, két tesztmeccs is változatosabbá teszi a programot. A kedd délelőtti konditermi foglalkozás ezúttal elmaradt, mert a fiúkra sportorvosi vizsgálat várt Gyomaendrődön, délutánra azonban helyre állt a rend.

Szerdán 17 órától a megyeszékhelyre látogatunk, ahol az NB II-es Békéscsabával tesztelünk a Kórház utcai stadionban, szombaton pedig a Közép csoportban szereplő Taksony vendégei leszünk.
Ezen a héten még mindig a meccsterhelésen lesz a fő hangsúly. Jelenleg huszonegy ember áll rendelkezésünkre, ami két sor pályára küldését teszi lehetővé. Van akik esetében mindkétszer 45 percnyi játékidő jut majd, de lesznek olyanok is, akik esetében ez félórás, illetve órás intervallumra változik és persze hétvégén majd megfordítva – mondta el Boros Tibor.
A szakvezető igazán nem panaszkodhat, hiszen a téli felkészülési időszakkal ellentétben nincs sérült játékosa, az egyedüli hiányzónk a nászutas Villand Róbert, aki csak jövő héten csatlakozik a kerethez.
A terhelés a tervek szerint halad, a játékosok mindössze fáradtságra hivatkoznak, sérültünk nincs, ami pozitív visszajelzése az elvégzett munkának. Az eheti két tesztmérkőzést az egyik felállási formánk finomítására szánjuk, az edzéseken gyakoroltaknak megfelelően. Nincs különösebb jelentősége a partnerek erősségének, függetlenül tőlük ezt fogjuk gyakorolni, az addigi tapasztalatok alapján az utolsó két hétben fogjuk végleges formába önteni a bajnokság során alkalmazásra kerülő hadrendet tette hozzá a csapatunk szakmai koordinátora.