Hazai környezetben is bemutatkozik csapatunk

Hazai környezetben is bemutatkozik csapatunk

Idei első hazai tesztmérkőzését vívja szombaton csapatunk, amely 13 órától a szintén harmadosztályú Taksonyt fogadja. A zöld-fehér színekben pompázó Pest megyei együttes 7. helyen telel a Közép csoportban, vagyis megfelelő szintű ellenfélnek ígérkezik egy hasznos „csörtéhez”.

Sérülések miatt szinte biztosan lesznek hiányzók nálunk, jó hír ellenben, hogy az előző heti influenza járvány már csak nyomokban fedezhető fel az állományon. A hétközi nyírbátori edzőmérkőzést követően becsatlakozott a munkába Ivicsevics Milán, Kisari Tibor, Pataki Zalán, Pölöskei Péter, Szász Tamás és Styecz Milán, kihagyta viszont a csütörtöki foglalkozást az előző nap meghúzódó Nagy Tibor, valamint a bokáját fájlaló Toca Bogdan. Betegsége továbbra is ágyhoz köti Achim Ádámot és Balogh Alexet, iskolai kötelezettsége miatt Urbán Sándor csak jövő héten száll vissza, Szilágyi Máriót pedig a körömműtétje akadályozza a munkavégzésben.
Nélkülük is volt 17 játékos és két kapus az előző napi edzésen, azaz az első hazai erőpróbára úgy tűnik rendezzük sorainkat. A szombati meccs vízválasztó lesz a négy próbajátékos számára, a szakvezetés azt követően foglal majd állást arról, hogy teljesítményük alapján esetlegesen kik maradhatnak közülük az idényre is.
A hétközi meccsen leginkább a stabilitásunkon volt a lényeg, az elvárás most is hasonló lesz, mint Nyírbátorban. Minél magasabb fokú szervezettséget kell mutatnunk, a játékkal kapcsolatban pedig a klasszikus 4-2-3-1-es rendszer sajátosságait szeretnénk viszont látni. Szándékaink szerint valamennyi rendelkezésünk álló játékos lehetőséget kap, a betegségből frissen felépülőkre nyilván kevesebb szerep vár majd ismertette az elképzeléseit Boros Tibor szakmai koordinátor.