Happy and-del zárult Luis Ramos kálváriája

Happy and-del zárult Luis Ramos kálváriája

Happy and-del zárult csapatunk hondurasi származású játékosának, Luis Ramosnak a kálváriája. A Debreceni VSC csapatával két NB I-es bajnoki címmel rendelkező labdarúgó szerdán azzal került az országos média fókuszába, hogy ellene ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt adott ki körözést a Debreceni Törvényszék büntetés-végrehajtási csoportja.

Az ügy 2019-re nyúlik vissza, klubunk illetékesei ezért sem szerették volna különösebben véleményezni, ugyanakkor hathatós segítséget nyújtottak abban, hogy a 35 éves középpályásunk kimászhatott a csávából.
A problémák gyökerét egy be nem fizetett csekk jelentette, miután a játékos csak egy részét törlesztette a rá korábban kiszabott 250 ezres büntetési tételnek. Utóbb derült ki, hogy a fizetési felszólításokat az előző lakcímére küldték, amit így nem tudott átvenni.
Miután értesült a körözésről, az ügyvédjével egyeztetve, Debrecenben jelentkezett a rendőrségen. A hivatalos szervek pozitív hozzáállásának, valamint Boros Tibor szakosztályvezető hathatós segítségének köszönhetően sikerült elkerülnie a rá kirótt 150 napos elzárás megkezdését, tavasszal tehát továbbra is számíthatunk a szolgálataira.
Hír még, hogy a téli átigazolási időszakban több csapattal hírbe hozott Árvai Ádám végül mégis marad, ezáltal a szakmai stábja 22 játékosra támaszkodhat tavasszal.

Kép: Luis Ramos kis híján komoly árat fizetett a korábbi ügye miatt. Fotó: Lénárt Márton/heol.hu