Győzni Gyöngyösön!

Győzni Gyöngyösön!

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság vasárnapi 14. fordulójában Gyöngyösre látogat a csapatunk. Ellenfelünk 11 pontot gyűjtött az idény során, mellyel pillanatnyilag csak a Mezőkövesdet tudhatja maga mögött a tabellán.

A Mátra-aljai alakulat az utóbbi három mérkőzését úgy veszítette el, hogy mindössze egyetlen gólt tudott szerezni, miközben 11-et kapott a mezőny második feléhez tartozó riválisokkal szemben. Nem lehet túl fényes tehát a hangulat arra felé, ugyanakkor szem előtt kell tartanunk, hogy a zöld-fehér gárdának voltak már kifejezetten eredményes mérkőzései is. A Sényő legyőzése, vagy a BVSC elleni idegenbeli döntetlenjük intő jel lehet játékosaink számára.

– Természetesen nem mulasztottuk el kielemezni a gyöngyösiek játékát, ehhez próbáljuk megtalálni a legideálisabb hadállást – fogalmazott Boros Tibor. – A szakmai kérdéseknél most fontosabb számunkra, hogy győzelmünkkel kedvező esetben a dobogóra is felléphetünk. Meglehetősen mélyről kezdtük ezt a bajnokságot, nagy utat tettünk meg idáig, de eljött ez a lélektani pillanat is, ennél aligha kell több motiváció a csapatnak…

A szakmai stáb kellemes gondokkal küzd, hiszen a keret mindenki tagja bevethető állapotban van, a maratoni bajnokság közepén kész csoda. Még a sérüléssel bajlódó Raducu Sorin is leül a kispadra, bár játékára vélhetően csak a legszükségesebb esetben számítanak.

NB III Keleti csoport, 14. forduló
Október 18., vasárnap, 14.30
Gyöngyösi AK–Füzesgyarmati SK
Gyöngyös, Kömlei Károly Sporttelep
Vezeti: Takács Ákos (Sztányi Tibor, Gavalla-Kulcsár Judit)

Kép: Cigan Cristian őszre megtalálta a góllövőcipőjét, amire Gyöngyösön is nagy szüksége lesz csapatunknak. Fotó: Bencsik Ádám/BEOL.hu