Győzelem az évzáró mérkőzésen

Győzelem az évzáró mérkőzésen

NB III. Keleti csoport, 20. forduló

Füzesgyarmat, 2021. december 5. 13:00 óra

Jól kezdtük a mérkőzést és már a 8. percben megszereztük a vezetést, Achim Sebastian szögletét Raducu fejelte a hálóba. Ezt követően is mezőnyfölényben játszottunk, ellenfelünk többnyire védekezésre kényszerült, de nekik is voltak lehetőségeik, Fildannak kétszer is nagyot kellett védenie. A második félidőben a vendégek bátrabban futballoztak, többet birtokolták a labdát, de a kapunk elé érve nem tudták érdemben befejezni támadásaikat, sikerült megakadályozni próbálkozásaikat. Mi pedig az eredmény megtartására törekedtünk, és ez sikerült is, így győzelemmel zártuk az évet, avagy kezdtük a tavaszi szezont.

Füzesgyarmati SK – Békéscsaba 1912 Előre II. 1-0 (1-0)

FSK: Fildan C. F. – Raducu C. S., Sundas A.-A., Oltean S. A., Cigan C.-L. (Molnár M. M.), Márkus M. (Szántó M. S.), Borbély Zs., Popescu G. R., Achim S. Z., Lippai T., Pataki Z. L. vezetőedző: Szabados Tamás szakmai koordinátor: Boros Tibor

Cserék: Ferenczi J. M., Komáromi J., Bereczki B., Már Á., Szilágyi Sz.

BEII.: Apró Á. – Kasik Á., Sipaki P. M., Styecz B. (Bukor Z. M.), Balog Zs., Váradi Á. (Zelik Cs.), Oláh Á., Bónus M., Szabó Zs., Szabó Cs., Varga T. K. vezetőedző: Brlázs István Gábor

Cserék: Tóth A. M., Czvalinga Á., Farkas Á., Pap Sz., Marik S.

Gólszerzők: Raducu C. S. 8. p.

A mérkőzés jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/56/0/23706/20/1632216.html

BOROS TIBOR: –  A mai győzelem érdemben nem befolyásolja a szezonról kialakult véleményemet, azonban kicsit kozmetikázta az összképet. Nagyot küzdött mindenki, a jószándék megvolt a játékosokban, és ezúttal egetverő egyéni hibákat sem követtek el, így a minimális győzelem reális.

BRLÁZS GÁBOR: – Ellentétes félidőket hozott a mérkőzés. Az elsőben megilletődöttek voltunk, nem a tudásunknak megfelelően játszottunk. A térfélcserét követően már az történt a pályán, amit elterveztünk, de sajnos nem tudtunk betalálni, így pont nélkül maradtunk, bár a második félidő alapján a döntetlenre rászolgáltunk volna.

Jók: Sundas A.-A., Raducu C. S., Pataki Z. L., Achim S. Z., ill. Oláh Á., Kasik Á., Balog Zs.

Fotó: Daru Andrea

Hajrá, ‘Gyarmat!