Győzelem a második felkészülési mérkőzésen

Győzelem a második felkészülési mérkőzésen

Második felkészülési mérkőzésünkön a román 3-ad osztályú Olimpia Satu Mare csapatát (Szatmárnémeti) fogadtuk. Ellenfelünk a saját csoportjának 2. helyén áll jelenleg, feljutási álmokat szövögetve.

Füzesgyarmati SK–Olimpia Satu Mare 2–0 (1–0)
NB III-as labdarúgó-mérkőzés. Füzesgyarmat, 30 néző. Vezette: Barta Tibor  (István László).
Füzesgyarmat: Fildan(Zsibrita 46′) – Urbanowsky, Raducu,  Oltean,(Csukodi Z. 84′) Pataki(Csukodi D. 84′)– Achim Á., Bódis, (Szabó 46′) Kis Sz.,  – Achim S. (Bartók60′, Soós 70′),Popescu,(Cigan 46′) Szilágyi (Virág 46′)  Vezetőedző: Szabados Tamás. Szakmai koordinátor: Boros Tibor.

Gólszerző: Szilágyi. (17.), Szabó 11-esből (83.).

Az első félidő elején már több nagy lehetőség is volt előttünk, de ezek kihasználatlanul maradtak. 17. perc hozta meg a vezetést számunkra, amikor egy indítást követően a kifutó kapus fölött emelt a kapuba Szilágyi. Stabilan védekeztünk, jól zártuk a területeket, így nem tudott helyzetet kialakítani a vendégcsapat. Támadásainkban pedig meg volt a gólveszély.

A második félidőre a vendégek sort cseréltek. Mi is bevetettük az összes csere játékosunkat, de időben eltolással. A szatmáriak próbálkoztak, de nem találták a fogást, míg mi továbbra is veszélyesebbek voltunk előre. A hajrában Szabó Bence lépett ki a védők közül és csak szabálytalanul tudták szerelni. A jogosan megítélt büntetőt a sértett értékesítette.

A mérkőzésen látszott, hogy előrébb tartunk a felkészülésben, mint ellenfelünk és ez eredményességben is megmutatkozott

Jó: Urbanowsky, Pataki, Achim Á, Kis Sz., Szilágyi., Virág.

Boros Tibor: – A csapat pozitív arcát mutatta. Végig kontroll alatt tartottuk a mérkőzést. Örülök, hogy 5 ifjúsági korú játékost is pályára tudtunk küldeni és egyikőjük sem okozott csalódást.