3 gólos győzelem a Végegyháza ellen

3 gólos győzelem a Végegyháza ellen

Utolsó téli hazai felkészülési mérkőzésünket vívta szombaton  NB III-as labdarúgócsapatunk. Több játékosunk hiányában, pontosabb második félidei játékkal múltuk felül a megye I. osztályú bajnokság második helyén telelő Végegyházát.

Füzesgyarmati SK–Végegyházi SE 3–0 (0–0)

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés, Füzesgyarmat. Vezette: Bakos.

Füzesgyarmat: Zsibrita (Fildan, 46.) – Sós, Raducu, Oltean, Pataki (Csukodi D., 75.) – Bódis (Szilágyi, 35.), Achim Á. – Achim S., Kis Sz., Szabó B. (Virág, 60.) – Cigan. Vezetőedző: Szabados Tamás., Szakmai koordinátor: Boros Tibor

Végegyháza: Nagy B. (Németh D., 46.) Rajsli (Répási, 46.), Vincze, Dajcs, Szabó V. – Bojtos (Gazsi, 46.), Simó, Katona, Bánfi (Bagyinszki, 46.) – Tóth B. (Pohl, 46.), Tanner (Gyürki, 46.). Edző: Balázs József.

Gólszerző: Achim S. (54.), Kis Sz. (60. – 11-esből), Cigan (72.).

Az első félidő iramos kiegyenlített játékot hozott, a kapusok azonban mindkét oldalon jól látták el a feladatukat. Míg nekünk 2-3 kidolgozott helyzetünk volt, a vendégeknek több szöglete és oldalszabadrúgása. A szünet után fölénybe kerültünk, amely Achim Sebastian 25 méteres átlövésével gólt is eredményezett. Nem sokkal később Olteant taglózta le Németh kapus, az érte járó büntetőt pedig Kis Szabolcs értékesítette. A harmadik hazai találat egy labdaszerzésből indult, Achim S. pontos bepasszát vette át Cigan és egy csel után 16 méterről kirúgta a bal felső sarkot.

Együttesünk február 5-én a Bács-Kiskun megyei I. osztály második helyén álló Jánoshalmi FC otthonában tartja a bajnoki főpróbát, ahol a házigazdák azt is bevállalták, hogy már az előző napon is vendégül látnak minket.

Boros Tibor: – Örömteli, hogy a csapatnak ismét megvolt a stabilitása. A vendégek valós gólhelyzetet nem tudtak kialakítani, igaz a mezőnyben nem volt nagy a fölényünk. Több apró sérüléssel bajlódó játékost pihentettünk, a helyükön lehetőséget kapó fiataljaink újfent éltek a bizalommal.