Gyenge játék és vereség

Gyenge játék és vereség

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság vasárnapi 17. játéknapján a fővárosban hagytuk a pontokat. Csapatunk a szokásosnál tompább játékkal rukkolt ki, ami a BKV Előre ellen nem fért bele.

BKV Előre–Füzesgyarmati SK 30 (10)

NB III-as labdarúgó-mérkőzés. Budapest, 200 néző. Vezette: Maml Zoltán (Toplánszki Szabin, Halmai Kristóf).

BKV Előre: Horváth G. – Körösi (Kilin, 86.), Szabó N., Forgács, Kubó – Fördős, Csanálosi (Jáger, 86.), Szabó Á. (Benke, 81.), Tóth D. (Egressy, 83.) – Gyurkó, Tóth Sz. Vezetőedző: Albert Flórián.
Füzesgyarmat: Fildan – Achim Á., Raducu, Vasziljevics (Urbanowski, 83.), Pataki – Achim S. (Orovecz, 75.), Bódis (Bajor, 81.), Kis Sz., Cigan (Bartók, 75.) – Virág (Szilágyi, 75.), Popescu. Vezetőedző: Szabados Tamás. Szakmai koordinátor: Boros Tibor.
Gólszerző: Gyurkó (21., 73.), Vasziljevics (79. – öngól).

A fővárosiak kezdték élénkebben a játékot, a mezőnyfölényük a 21. percben érett góllá, amikor egy bal oldali beadást Gyurkó bólintott közelről a kapunkba. Próbáltuk magasabb sebességi fokozatba kapcsolni a játékot, labdabirtoklásban javultunk is, a kapu előtt azonban kevés veszélyt jelentettünk. A második félidőben sem változott érdemben a játék képe. Csapatunk tompán focizott, nem igazán tudtunk összehozni olyan ígéretes akciókat, melyből egalizálhattunk volna. A 73. percben pedig egy kényszerítőzés végén Gyurkó ezúttal lábbal talált be Fildannak. A pontszerzés esélye a 79. percben foszlott teljesen szét számunkra, amikor egy beadást Vasziljevics a saját kapujába fejelt. A mozdulat látványos volt, csak éppen rossz oldalon!

Összességében véve a fővárosi együttes nem érdemtelenül tartotta otthon a három pontot.

Jó: Gyurkó, Tóth Sz., Fördős, Forgács, ill. senki.

Boros Tibor: – A mai mérkőzéssel „beárazta magát” a csapat. Azt csak remélni tudom, hogy nem lesznek tragikus következményei, drasztikusak azonban mindenképpen.