„Fifi” a negyedik évét töltheti nálunk

„Fifi” a negyedik évét töltheti nálunk

A hosszú kényszerű szünetet kihasználva, megkezdődött a 2020-21-es év csapatának kialakítása. Bár azt még nem tudni, hogy pontosan az NB II-ben, vagy az NB III-ban szerepelhetünk-e, máris több kulcsemberrel jutott közös nevezőre a szakvezetés. A 32 esztendős csapatkapitány, Fildan Calin Florin is az elsők között volt, aki újabb évvel hosszabbította meg a gyarmati szerepvállalását.

[AdSense-A]

– Három éve kerültem ide, nagyon jól érzem magam ebben a közösségben, tulajdonképpen nem is volt kérdés, hogy hosszabbítok-e. A szívem idehúz, örülök annak, hogy egy jó csapatban játszhatom, kiváló játékosokkal együtt, akik emberként is megállják a helyüket az életben. Most még nem tudni, hogy melyik osztályban indulhatunk, de új kihívást jelentene, ha megkapnánk a szabad jelzést az NB II-re. Sajnáljuk azt, hogy a zöld gyepen nem dőlhetett el a bajnoki cím sorsa, és ha emiatt lemaradnánk a második vonalról, akkor is azon a fejlődési pályán szeretnénk maradni, amit 2017-ben elkezdtünk, és újból célba vesszük a dobogó legmagasabb fokát – fogalmazott a mindig megbízhatóan teljesítő kapus.
„Fifi” maradása mellett az is eldőlt, hogy nem a gyarmati színekben folytatja tovább Fejes János, aki megegyezett egy másik csapattal.
– Nagyon köszönöm mindenkinek ezt az évet, amit a klubnál tölthettem. Az őszi menetelés a legszebb emlékeim közé tartozik a pályafutásom során. Nagyon szurkolok azért, hogy az NB II-ben bizonyíthassanak a srácok, minden jót kívánok mindenkinek – mondta el a búcsúzó Janika, akinek mi is sok sikert kívánunk Balassagyarmaton!