Ezúttal értékes a döntetlen

Ezúttal értékes a döntetlen

MLSZ Keleti csoport, 26. forduló

Budapest, 2022. március 20. 11:00 óra

A válogatott Kádár Tamással felálló hazaiak az első félidőben jelentős mezőnyfölényt alakítottak ki, többször voltak veszélyesek a kapunkra, de a védők és Fildan is sikeresen akadályozta meg a gólszerzést. A születésnapos hálóőrünk volt a főszereplő a 36. percben is, amikor Kálnoki-Kis büntetőjét bravúrral hárította. A második játékrészben támadólag léptünk fel, de csak pontrúgásokig jutottunk, és bár a gólszerzésre az utolsó percekben is volt lehetőségünk, nem tudtunk élni vele.

Újpest FC II. – Füzesgyarmati SK 0-0

ÚFC II.: Tomori Z. – Eckl P., Szakály P., Benyó I., Szűcs Á. Z., Kálnoki-Kis Zs., Katona M. (Gabris T. J.), Kádár T., Fehér Cs. L., Bíró M., Place M. E. (Radosevic O.) vezetőedző: Mundi Viktor

Cserék: Miklósi B. D., Horváth B. J., Lukáts Á., Lima M. G. J.

FSK: Fildan C. F. – Borbély Zs., Raducu C. S., Lippai T., Pataki Z. L. – Bukor Z. M. (Tóth B.), Hussein S , Cigan C.-L., Márkus M. (Pohl R.) – Bartók I. D. (Már Á.), Popescu G. R. vezetőedző: Szabados Tamás szakmai koordinátor: Boros Tibor

Cserék: Ferenczi J. M., Komáromi J., Achim S. Z.

A mérkőzés jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/56/0/23706/26/1632285.html

BOROS TIBOR: – A mai eredménnyel a döntetlenek tekintetében klubcsúcsot állítottunk be. Az alap elvárásom gól nélküli mérkőzés volt, az eredménnyel ennek tükrében elégedett lehettem a találkozó alatt, de a végén is az vagyok.

Jók: Katona M., Bíró M., Kádár T., Place M. E., Fehér Cs. L., ill. Fildan C. F., Cigan C.-L., Popescu G. R., Lippai T., Hussein S., Borbély Zs.

Hajrá, ‘Gyarmat!

Fotó: Daru Andrea